Veste PROASTĂ pentru Laura Codruța Kovesi

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul procuror şef al DNA Laura Codruţa Kovesi a declarat, astăzi, la ieşirea de la audierile din Secţia pentru Investigarea Magistraţilor, că i s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect şi că a făcut două cereri de recuzare.

Procurorul-şef al Secţiei pentru anchetarea magistraţilor, Gheorghe Stan, a respins cererea formulată de Laura Codruţa Kovesi de recuzare a procurorului Adina Florea, cea care instrumentează dosarul în care fosta şefă a DNA are calitatea de suspect, informează Mediafax.

Laura Codruța Kovesi a făcut o serie de declarații, la ieșirea de la audierile de la Parchetul General.

Citește și Kovesi, prima REACȚIE după audierile de la Parchet. ULTIMA ORĂ

„Mi s-a adus la cunoștință că sunt suspectă în acest dosar. Am depus două cereri de recuzare. Am cerut recuzarea procurorilor. Am cerut recuzarea procurorului de caz și a șefului de secție. Motivele sunt cele prevăzute în Codul de Procedură Penală: acestea privesc afectarea imparțialității. Eu voi merge mai departe, chiar dacă îmi este afectată candidatura.

Voi merge la audieri pe 26 februarie, așa cum am anunțat. Voi merge la audierile din Parlamentul European. Vreau să vă spun că nu am comis niciodată fapte penale. Acuzațiile lui Ghiță sunt simple fabulații. Repet, eu nu am avut atribuții legate de extrădarea lui Popa Nicolae. De doi ani și jumătate sunt hărțuită. Am 4 acțiuni disciplinare”, a zis Kovesi după audieri.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel