Trupurile neînsuflețite a doi tineri, găsite în trenul de aterizare al unui avion

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Angajații companiei aeriene au găsit corpurile fără viață a doi tineri în trenul de aterizare al unui zbor din Santiago de Chile.

Autoritățile columbiene au găsit vineri, pe aeroportul din Bogota, cadavrele a doi tineri ascunse în trenul de aterizare al unui avion care venea din Santiago de Chile, a anunțat poliția metropolitană. Personalul Avianca a găsit corpurile fără viață ale celor doi băieți, în vârstă de 15 și 20 de ani, în timp ce inspectau aeronava. Este posibil ca pasagerii clandestini să fi murit din cauza temperaturilor scăzute din afara avionului în timpul zborului.

Compania a emis un comunicat: "Avianca regretă situația care a avut loc la zborul AV116 pe ruta Santiago de Chile-Bogotá, în care, la sosirea pe aeroportul El Dorado, personalul companiei aeriene a găsit cadavrele a două persoane care zburaseră neregulamentar (pasageri clandestini) în trenul de aterizare al aeronavei care deservea zborul. Compania a activat imediat protocolul de securitate și a alertat autoritățile chiliene și columbiene pentru a începe investigarea cazului. Avianca își exprimă condoleanțele față de familiile acestor persoane".

Trupurile neînsuflețite a doi tineri, găsite în trenul de aterizare al unui avion

 

În aceeași scrisoare, Avianca explică faptul că, la începutul fiecărui zbor, inspectează aeronava și perimetrul acesteia. Ceva trebuie să fi mers prost în acest caz pentru ca cei doi tineri să se fi putut strecura în partea inferioară a avionului fără a fi văzuți. În orice caz, compania subliniază că securitatea aeroportului, controlul zonelor cu acces restricționat și perimetrul aeronavei este responsabilitatea autorităților aeroportuare. "Compania aeriană este atentă să colaboreze cu aeroportul și cu autoritățile pentru a clarifica cazul și pentru a lua măsurile necesare pentru ca astfel de evenimente să nu se mai repete", conchide comunicatul.

Procuratura columbiană a preluat cazul. Identitatea victimelor nu este încă cunoscută. Călătoria în trenul de aterizare al unui avion este o misiune aproape sinucigașă. Șansele de a cădea în gol în timpul decolării sau aterizării sunt foarte mari. Chiar și de a fi strivit atunci când mecanismul se retrage. Dacă depășiți acest nivel, de la o altitudine de 2.500 de metri, hipotermia devine un risc foarte real.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel