Trufe Pandoro, prăjitura de Crăciun care poate fi preparată în 5 minute, cu doar 4 ingrediente și are doar 95 de calorii!

Trufe Pandoro, prăjitura de Crăciun care poate fi preparată în 5 minute, cu doar 4 ingrediente și are doar 95 de calorii!
Trufe Pandoro, prăjitura de Crăciun care poate fi preparată în 5 minute, cu doar 4 ingrediente și are doar 95 de calorii!

Trufe Pandoro cu doar 4 ingrediente, prăjitura de Crăciun care poate fi preparată în 5 minute. Doar 95 de calorii!

În timpul sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, crearea unei atmosfere potrivite poate să nu fie ușoară, motiv pentru care trufele pandoro umplute cu ciocolată neagră sunt cel mai potrivit desert. De fapt, acest desert nu numai că are avantajul că poate fi pregătit în doar câteva minute, dar are și un gust deosebit. Deloc surprinzător, este absolut perfect pentru a fi servit după prânz și/sau cină.

În plus, puteți mânca această prăjitură și ca mic dejun după petrecere, făcându-vă ziua mult mai bună. Veți fi absolut încântați. Pentru că, folosind foarte puține și foarte simple ingrediente, veți obține un rezultat superlativ care nu vă va dezamăgi.

Rețeta pentru trufe pandoro - prăjitura de Crăciun care poate fi preparată în 5 minute, cu doar 4 ingrediente


Timp de preparare: 5-10 minute
Porțiuni: aproximativ 20 de trufe
Calorii: 95 per trufă


Ingrediente


200 ml de smântănă pentru frișcă sau frișcă vegetală (light)
4 felii de pandoro
Suficientă pudră de cacao amară (dacă preferați puteți folosi pudră de cacao dulce)
80 g ciocolată neagră


Pregătire

Pentru început, preparați crema ușoară, apoi puneți-o la frigider până când trebuie să o folosiți.

Se ia un castron și, cu ajutorul mâinilor, se fărâmițează pandoro în el, apoi se adaugă smântâna.

Acum amestecați totul cu ajutorul unei furculițe, lucrând ingredientele până când obțineți un amestec cu o consistență omogenă.

Apoi se pune ciocolata topită într-o cratiță mică și se topește la bain-marie.

Acum formați trufele, așa că, după ce v-ați umezit ușor mâinile, zdrobiți o parte din amestec în palmă (cam cât o nucă este suficient).

La final, umpleți prăjiturile cu o linguriță de ciocolată neagră, apoi tăvăliți-le în mâini pentru a obține biluțe, pe care le puteți înmuia în cacao neîndulcită.

Dacă doriți, puteți savura desertul imediat, altfel îl păstrați în frigider și îl scoateți imediat ce doriți să-l serviți.

Pentru această rețetă, după cum ați văzut, aveți nevoie doar de 4 ingrediente pe care probabil le aveți deja în bucătărie. În câteva minute vei avea un desert delicios pe care îl poți oferi întregii familii!

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy