Trucul cu sosul de roșii din jurul robinetului - un produs de curățare uimitor

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Trucul cu sosul de roșii din jurul robinetului - un produs de curățare uimitor /  Foto: Captură video youtube
Trucul cu sosul de roșii din jurul robinetului - un produs de curățare uimitor / Foto: Captură video youtube

Bucătăria conține o mulțime de ingrediente care pot fi folosite ca agenți de curățare extraordinari, inclusiv unul la care poate nu v-ați fi gândit. În timp ce oțetul și bicarbonatul de sodiu sunt eroi bine-cunoscuți când vine vorba de curățare, sosul de roșii este de asemenea super bun la curățenie.

Sosul de roșii este un detergent surprinzător de eficient, potrivit unei femei care l-a încercat și a împărtășit rezultatele cu grupul de Facebook Mums Who Clean.

Ea a dezvăluit în comentarii că avea o pată în jurul bazei robinetului din baie pe care nu reușise să o îndepărteze deloc.

 

Sosul de roșii, nouă modă în curățenia bucătăriei

 

"Mulțumită acestui grup am învățat trucul cu sosul de roșii din jurul robinetului. OMG este uimitor, al meu a fost groaznic. L-am lăsat peste noapte", a legendat ea postarea.

Prima imagine pe care a postat-o arată inelul de reziduuri din jurul robinetului înainte de a încerca să îl curețe cu sosul de roșii. În cea de-a doua fotografie se poate vedea că sosul de roșii a fost stropit deasupra inelului, care a dispărut în cea de-a treia imagine.

Postarea a generat numeroase discuții în grupul de pe Facebook.

"Oh, Doamne!!! Brb stocând sos de roșii (robinetele mele sunt oribile și nu pot scăpa de ele)", a comentat cineva.

"O să încerc și eu asta! Vă mulțumesc! Am căutat o modalitate de a curăța în jurul robinetului pentru atât de mult timp!", mai scrie o persoană.

 

Care este explicația științifică

 

În secțiunea de comentarii, unii membri au oferit o explicație pentru motivul pentru care sosul de roșii funcționează ca un detergent și totul are legătură cu ingredientele din el. În mod obișnuit, sosul de roșii conține oțet și acizi alimentari precum acidul citric.

"Roșiile sunt acide și, adesea, li se adaugă și acizi. Faptul că este gros îl face să stea și să se absoarbă mai bine decât ar face-o un oțet simplu", a explicat un membru.

Din nefericire, hack-ul nu a funcționat deloc pentru un membru care l-a încercat în jurul unei pete similare de la robinet după ce a văzut postarea.

"Nu a funcționat. L-am lăsat peste noapte. Merită totuși o încercare", a spus acesta.

Ca răspuns, posterul original a sugerat să încerce o altă marcă de sos de roșii.

"Cred că este vorba de conținutul de oțet, așa că poate încercați doar oțet de curățare? Alții au sugerat să-l pună pe un prosop de hârtie și să-l lase acolo pentru o vreme", a spus ea.

Dacă gândul de a folosi sosul de roșii ca produs de curățare nu este pentru tine, există o mulțime de alternative de încercat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel