Trei români care veneau din Italia au snopit în BĂTAIE șoferul autocarului, după ce vehiculul s-a stricat

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Şoferul unui autocar care revenea din Italia a fost bătut, într-o autogară din municipiul Arad, de trei dintre pasageri, după ce vehiculul a fost oprit în urma unei defecţiuni iar călătorii au fost anunţaţi că vor trebui să aştepte mai multe ore până la reluarea deplasării. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Jandarmeria Arad, şoferul a sunat la 112 pentru a cere ajutor, după ce a fost atacat de pasageri, iar un echipaj a fost direcţionat la sediul unei autogări din municipiu. Jandarmii au identificat trei agresori, pasageri în autocar, care veniseră din Italia.

"Ajunşi în Arad, şoferul a constatat că autocarul prezintă o defecţiune care trebuie remediată imediat pentru a mai putea continua deplasarea. Pasagerii au fost anunţaţi cu privire la acest aspect, însă după mai multe ore de aşteptare, răbdarea lor a cedat şi au început să ceară socoteală firmei de transport. De la discuţii civilizate şi până la scandal nu a fost decât un pas. În momentul în care şoferul a încercat să le explice situaţia şi complexitatea remedierii defecţiunii, trei bărbaţi au sărit la bătaie, lovindu-l pe acesta cu picioarele în zona capului şi provocându-i leziuni care au necesitat consult medical de specialitate", se arată în comunicatul Jandarmeriei, citat de Agerpres.

În urma verificărilor efectuate şi a declaraţiilor date de martori, jandarmii au stabilit că agresorii sunt doi bărbaţi din Braşov şi unul din Vrancea, cu vârste cuprinse între 23 şi 45 de ani. Ei sunt cercetaţi penal de către poliţişti pentru loviri sau alte violenţe şi au primit câte o amendă de 200 de lei pentru provocare de scandal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel