Trei românce, prinse la furat lapte praf pentru bebeluși în SUA. Pagubă de mii de dolari din cel puțin 13 magazine Target

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Trei românce au fost arestate în statul Utah din Statele Unite după ce au fost prinse furând lapte praf pentru bebeluși. La furturi a participat și o minoră de 15 ani. Conform poliției, femeile fac parte dintr-un grup organizat care acționează la nivel național și care au dat lovitura în mai multe magazine Target. 

Cristina Dumitru, de 19 ani, Cristina Papalete, de 34 de ani, și Loredana Parolea, cu vârstă neprecizată, au fost acuzate oficial de furt și contribuție la delincvența unui minor, scrie publicația americană KSLTV.

O înregistrare video surprinsă de camerele de supraveghere arată rețeaua de furt de lapte praf pentru bebeluși care acționa în mai multe state. Potrivit poliției, schema a implicat un grup de femei care goleau rafturile magazinelor într-o perioadă în care este deja greu de găsit lapte praf.

Pentru părinții din Utah, o fugă la magazin pentru lapte praf se poate transforma adesea într-o vânătoare cu rafturi abia aprovizionate în multe magazine.

 

Lovitură la magazinul Target din Riverdale

 

Cele trei românce au acționat în magazinul Target din Riverdale, la sfârșitul lunii octombrie. Poliția a declarat că trei femei și o fată de 15 ani au pus recipiente pline de lapte praf într-un sac mare de plastic pe care l-au găsit, de asemenea, în magazin.

Înregistrarea video de supraveghere arată adolescenta și o femeie pe un culoar, uitându-se în jur în timp ce femeia ia lapte praf pentru a-l pune într-un coș, în timp ce pe culoarul alăturat, o altă femeie pune un coș plin de lapte praf pe care îl ține în mână într-un container de 45 de litri.

Grupul se îndreaptă spre partea din față a magazinului, iar imaginile le arată cum se asigură că totul este în regulă, apoi pur și simplu scot căruciorul cu coșul închis, plin cu 80 de cutii de produs destinat familiilor din Utah.

 

Rețetaua a acționat în magazinele Target din mai multe state

 

Paza magazinului era pe urmele lor și poliția le-a prins pe femei afară. Asta pentru că poliția din Riverdale a declarat că firma Target a alertat departamentul de prevenire a pierderilor din toate magazinele din regiunea de vest cu privire la o rețea suspectă care făcea rondul în mai multe magazine din diferite state.

De asemenea, au furnizat fotografii ale suspectelor, iar poliția din Riverdale a declarat că angajații Riverdale Target le-au recunoscut pe femei din fotografii, ceea ce i-a determinat să sune la poliție.

Potrivit estimărilor poliției din Riverdale, se presupune că grupul ar fi atacat cel puțin 13 magazine Target din Arizona între 8 septembrie și 6 octombrie, uneori de mai multe ori pe zi. Grupul este acuzat că a părăsit magazinele cu cutii de lapte praf în valoare de câteva sute de dolari sau de aproape câteva mii de dolari, îndesate în cutii de plastic.

Este posibil ca femeile să fi atacat și magazinele din Colorado și, posibil, din alte locuri, a declarat joi poliția din Riverdale pentru sursa citată.

 

------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel