Trei persoane au murit în incendiile din regiunea Lviv

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Trei persoane au murit în incendiile din regiunea Lviv
Trei persoane au murit în incendiile din regiunea Lviv

În decurs de 10 zile, nouă persoane au fost internate la centrul de termo-traumatologie și chirurgie plastică cu arsuri pe care le-au suferit în timpul stingerii flăcărilor.

 

Acest lucru a fost raportat pentru Vgolos de către serviciul de presă al Primei Asociații Medicale Teritoriale din Lviv, cu referire la șeful Centrului de traumatisme termice și chirurgie plastică al Primei OMT Vasyl Savchyn.

 

Trei persoane, din păcate, au murit din cauza arsurilor grave

 

"Am tratat persoanele care au încercat să stingă focul cu pământ uscat. Dar hainele lor au luat foc și nu era nimeni în jur care să îi ajute. Am primit pacienți care aveau până la 80-90 la sută din arsuri profunde. Din păcate, au murit", a spus medicul.

În prezent, șase persoane se află în spital cu arsuri profunde la mâini și picioare. Starea lor este acum gravă.

Medicul a precizat că persoanele care încearcă să stingă singure un incendiu nu pot evalua cu adevărat starea incendiului. Și astfel cad victime ale focului.

"Doar pentru un astfel de pacient se cheltuiesc 10-15 mii de grivne numai pe medicamente", explică Vasyl Savchyn.

 

Persoanele nu trebuie să încerce să stingă singure un incendiu 

 

Mykhailo Tkachyshyn provine din districtul Peremyshlyany din regiunea Lviv. El spune că se întorcea din pădure, unde aduna lemne de foc, când a văzut flăcările apropiindu-se de pădure.

"M-am decis să încerc să o răsplătesc. Am reușit să fac ceva. Dar focul s-a agățat de pantaloni și picioarele au început să îi ardă", își amintește el.

Potrivit acestuia, a reușit totuși să sune la serviciul de urgență și să raporteze incendiul, precum și faptul că hainele sale au luat foc. El a fost spitalizat cu arsuri grave la brațe și picioare. Cu toate acestea, din fericire, tratamentul este de succes și acum este transferat de la secția de terapie intensivă la secția de arși.

Mykhailo Tkachyshyn explică faptul că a alergat să stingă uscăciunea care ardea pentru ca focul să nu se extindă în pădure.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel