Trei fete, studente la Medicină, ucise cu un topor. Criminalul, un tânăr de 18 ani, este căutat polițiști

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Trei fete, studente la Medicină, ucise cu un topor. Criminalul, un tânăr de 18 ani, este căutat polițiști
Trei fete, studente la Medicină, ucise cu un topor. Criminalul, un tânăr de 18 ani, este căutat polițiști

Trei tinere studente la un colegiu medical din vestul Rusiei au fost ucise cu un topor, cadavrele lor fiind descoperite după ce un incendiu a izbucnit în locuința în care locuiau fetele. Tragedia a avut loc azi, 30 septembrie, în orașul Gai din Orenburg, o regiune care se învecinează cu Kazahstanul.

Suspect de tripla crimă ar fi un tânăr de 18 ani, prietenul tinerei de 17 ani. Acesta a fugit după ce a dat foc apartamentului în care se aflau două dintre tinere. Cea de-a treia victimă a fost găsită cu mai multe răni în fața blocului de apartamente.

Cadavrele a două fete care locuiau în apartament au fost găsite cu semne de moarte violentă”, a declarat Comitetul de anchetă rus într-o scurtă declarație. ”Cadavrul unei alte tinere, cu leziuni corporale similare, a fost găsit în curtea clădirii”. Agenția de știri TASS a declarat că victimele aveau 17, 18 și 19 ani și locuiau împreună într-un apartament pe care l-au închiriat. Pe una dintre fete o chema Aygiza Ushetkelova și avea 17 ani, scrie gazeta.ru.

Până în acest moment nu există nicio informație despre un posibil motiv al crimelor cumplite. Se pare că, cu o seara înainte crimei, în apartamentul în care locuiau tinerele, a avut loc o petrecere. Polițiștii au găsit în casă sticle goale de alcool. Comitetul de anchetă al Rusiei a declarat că a fost deschis un dosar penal pentru trei acuzații de crimă și că nu au fost efectuate imediat arestări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel