O româncă a fost înjunghiată de soț: "Te omor, ți-am zis că te omor!". Plină de sânge, victima a ieșit pe scara blocului și a cerut ajutor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O femeie, care prezenta mai multe plăgi înjunghiate, a ieșit din apartamentul său, pe scara blocului, din Năvodari, strigând după ajutor. Vecinii au sunat imediat la 112, iar agresorul, soțul acesteia, a fost arestat. Scandalul a pornit de la un conflict mai vechi în familie.

Luni, 27 septembrie, în jurul orei 9.00, Nicolae Tudor s-a luat la ceartă cu soția sa, în apartamentul lor din Năvodari. Bărbatul se  afla sub influența băuturilor alcoolice, iar femeia i-ar fi spus că-l părăsește. Bărbatul a pus mâna pe un cuțit și i-a aplicat mai multe lovituri, atingând-o în zona pieptului, mâinii și piciorului stâng. Se pare că în tot acest timp el striga: Te omor, ți-am zis că te omor!

Femeia a reușit să iasă pe scara blocului, strigând după ajutor. Vecinii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns cadrele medicale și oamenii legii.  Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, a fost audiat, după care reținut pentru 24 de ore și propus spre arestare. La data de 28 septembrie, Nicolae Tudor a fost arestat pentru 30 de zile, decizia aparținând Tribunalului Constanța, scrie replicaonline.ro.

Victima a fost transportată la spital. Cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie sub forma tentativei la omor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel