Durere pentru un român aflat la muncă în Germania. Cei trei copii i-au murit după ce le-a luat foc pătuțul

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Trei copii și-au pierdut viața în această dimineață în București după ce le-a luat foc pătuțul. Mama a observat târziu ce s-a întâmplat, iar tatăl se afla la muncă în Germania. 

Trei copii şi-au pierdut viaţa în această dimineaţă într-un incendiu care a avut loc în Sectorul 5 al Capitalei. Din primele informaţii, mama celor mici a sunat la 112, în jurul orei 05:30 de minute, şi a semnalat că patul în care se aflau copiii a luat foc. Aceştia aveau 1, 3 şi 6 ani.

Flăcările au fost stinse de femeie, însă cei trei nu au mai putut fi resuscitaţi. La incendiu au intervenit patru ambulanţe SMURD, trei autospeciale de stingere şi un echipaj de descarcerare, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

„Primele echipaje de intervenție ajunse la caz au constatat că incendiul era deja stins și că se manifestase la un pat. Au fost identificate trei victime în camera respectivă, copii cu vârstele de 2, 3 și 6 ani. S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire s-a constatat decesul acestora”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Tatăl se afla la muncă în Germania

 

Cei trei copii erau îngrijiți doar de mamă și asta pentru că tatăl se afla la muncă în Germania de câțiva ani. Aceasta a observat foarte târziu ce s-a întâmplat și a intervenit cu foarte mare întârziere. 

Mama este în stare de șoc, iar singurul care a putut vorbi despre situație a fost unchiul celor trei copii. Din primele informații, se pare că aceștia nu aveau căldură, iar mama a improvizat o sursă de căldură, care însă le-a adus sfârșitul celor trei copii. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel