Traian Băsescu: „Alegerile cu cea mai slabă participare! Asta ar trebui să-i dea de gândit președintelui Iohannis”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Traian Băsescu, la spital în stare gravă. Ioana Băsescu a postat o poză în alb-negru cu tatăl său
Traian Băsescu, la spital în stare gravă. Ioana Băsescu a postat o poză în alb-negru cu tatăl său

Fostul președinte Traian Băsescu susține că alegerile parlamentare au avut cea mai slabă participare la vot și că „asta ar trebui să-i dea de gândit președintelui Iohannis atunci când va stimula majoritatea parlamentară”.

„Dacă era rezultatul sub 5% vorbeam eu primul, așa a vorbit președintele partidului. Pentru PMP, aceste alegeri au arătat că se poate și fără Băsescu. N-am candidat, n-am fost la televiziuni și partidul a trecut pragul. Urmăriți cu atenție evoluția: PMP va avea 7% fără redistribuire. Îi felicit!

Avem alegerile cu cea mai slabă participare ceea ce va pune mari probleme de menținere a legitimității timp de 4 ani. Va fi un Guvern cu o susținere foarte fragmentată și va fi un Guvern care în raport cu obiectivele pe care România ar trebui să le aibă va avea o susținere la limită în Parlament. Asta ar trebui să-i dea de gândit președintelui Iohannis atunci când va stimula majoritatea parlamentară. Și ar trebui să-i dea de gândit prezența la urne, cât de oportun a fost să forțeze nota pentru aceste alegeri.

La vot va fi o bătălie consistentă între PNL și PSD. Sper ca Iohannis să facă ce trebuie să facă și să trimită indiferent de rezultatul ultimului vot adunat să trimită PSD-ul în Opoziție și dacă nu se duce singur în afara Parlamentului, Pro România. Cam astea sunt gândurile mele. Sunt îngrijorat de fragilitatea noului Guvern!”, a declarat Traian Băsescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel