Traian Băsescu: „Mitingul PSD a dat prost”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Preşedintele de onoare al PMP, senatorul Traian Băsescu, a declarat astăzi, la Iaşi, că PSD a avut de pierdut din cauza mitingului organizat pe 9 mai la Iaşi, în aceeaşi zi cu summitul Consiliului European desfăşurat la Sibiu.

„Ca om care a fost la 19, la 20 de Consilii făcute în ţara gazdă, am văzut manifestaţii grozave, de ne băgau cu poliţia pentru a ne proteja. În principiu, existenţa unei manifestări când sunt liderii Uniunii Europene nu este un lucru nou nici pentru lideri, nici ca atitudine. La noi a dat prost.

Puteau să facă un miting al bucuriei de Ziua Europei. Ei au făcut un miting ca să înjure ca bolovanii, să jignească pe cine au putut. Până şi pe mine m-au jignit, deşi am plecat de 4 ani de la Cotroceni. În al doilea rând, dacă am sesizat corect, mulţi dintre cei care au venit nu au nicio treabă cu PSD-ul. Cred că primarii au făcut un tip de mobilizare de genul 'hai că am un autobuz, gata, urcaţi. Dacă nu urcaţi pierdeţi, ori ajutoarele sociale ori ştiu eu ce mai pierdeţi'.

Modul în care s-a desfăşurat mitingul a făcut ca PSD să fie cel care a pierdut ieri. În comparaţie cu eleganţa de la Sibiu, aici a fost urât. În plus, au fost şi furiile lui Dragnea din discurs", a declarat Traian Băsescu, candidat pe prima poziţie în lista PMP pentru europarlamentare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel