Traian Băsescu: „E o așa secetă în PSD încât orice variantă de înlocuire a Vioricăi Dăncilă e mai proastă decât păstrarea ei”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul președinte Traian Băsescu este de părere că orice variantă de înlocuire a Vioricăi Dăncilă la conducerea PSD ar fi mai proastă decât păstrarea ei.

Comentând, la România TV, situația din PSD în contextul în care, pe surse, se anunță demisia Vioricăi Dăncilă de la șefia partidului, Traian Băsescu a precizat: „Nu puteau să rămână la minciuna de aseară, mai aveau puțin și spuneau că au câștigat alegerile. Nu și-au luat niciun vot înapoi. Azi au ajuns la realitatea crudă. Ea a fost într-o capcană pe care a fost nevoită să o accepte, a trebuit să facă față fără Dragnea unei campanii și unei guvernări.

Nu putea abandona mandatul pentru că nu mai putea alimenta baronimea. Este o victimă a electoratului. Trebuie să recunoaștem că dintre mai marii PSD este ultima care ar trebui să fie făcută responsabilă. E o așa secetă în PSD încât orice variantă de înlocuire a ei e mai proastă decât păstrarea ei. Aici e PSD astăzi”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel