Traian Băsescu, despre planul expus de Arafat: „La noi, până nu stă cineva în capul mesei, nu se mișcă lucrurile”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Traian Băsescu a explicat în această seară, la B1TV, că planul expus de Raed Arafat confirmă o teorie a sa mai veche, și anume că lucrurile se mișcă în România abia după s-a așezat cineva „în capul mesei”.

„Este exact ce spuneam la un moment dat, cred, chiar la dumneavoastră pe post, probabil la Mănăstire, că n-a stat nimeni în capul mesei. Iată, dacă cineva l-a pus pe Raed Arafat, în stânga și în dreapta lui au fost toți factorii de decizie, s-a găsit un plan de acțiune. Dacă se făcea mai demult, lucrurile ar fi fost îmbunătățite mai demult. Asta e viața la noi. Până n-ai pe cineva în capul mesei, lucrurile nu merg", a spus fostul președinte.

Citește și Băsescu: „Barna vrea să compenseze vizita lui Iohannis în SUA, dar nu poate avea pretenția să fie primit de Trump"

Declarația lui Traian Băsescu vine în contextul în care Raed Arafat, secretar de stat și președinte al Comitetului interministerial privind sistemul apelurilor de urgență 112, a prezentat măsurile luate și propuse de organismul interinstituțional alcătuit ca urmare a tragediei din Caracal.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel