Traian Băsescu, despre Klaus Iohannis: „A făcut aceeași GREȘEALĂ pe care am făcut-o eu”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit, astăzi, la HotNews LIVE despre referendumul pe justiție susținând faptul că președintele Klaus Iohannis a „făcut aceeași greșeală” și anume „a pus întrebări care necesită ambele modificarea Constituției”.

„Președintele avea dreptul la organizare, numai că eu aș fi privit de 10 ori la efecte. În varianta reușitei, adică a validării, nu se întâmplă nimic. A făcut aceeași greșeală pe care am făcut-o eu, a pus întrebări care necesită ambele modificarea Constituției, ceea ce nu va duce la niciun rezultat. Va fi însă o victorie politică a președintelui dacă se validează.

Îndemn toți oamenii să meargă la referendum să voteze, chiar dacă nu înțeleg a doua întrebare. Riscul e enorm dacă nu se validează. PSD-ALDE vor zice - iată, poporul nu e cu tine. Vă imaginați care este song-ul PSD-ALDE dacă nu se validează referendumul? Un eventual eșec al referendumului va fi o înfrângere foarte grea pentru președinte.

Va face ca puterea să facă exact ce a cerut Iohannis să nu se facă. Îi slăbește și autoritartea să mai susțină independența justiției. Trebuia căutată o zonă în care dacă pierzi, să nu pierzi de tot”, a declarat Băsescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel