Tragedie într-o familie de români din Italia: O femeie de 51 de ani a MURIT chiar sub ochii soțului 

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

O româncă în vârstă de 51 de ani a murit în Italia, chiar sub ochii soțului său. 

Tragedie într-o familie de români din provincia italiană Brescia. O femeie de 51 de ani a suferit un atac de cord sub privirile neputincioase ale soțului ei, care a încercat cu disperare s-o salveze.

Incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de ieri, 6 mai 2021, într-un apartament situat pe via Benaco din localitatea Bedizzole.

Soțul său a mers la un restaurant pentru a cere ajutor

 

În momentul în care soțul româncei a văzut că și-a pierdut conștiința, a alergat rapid la restaurantul situat sub apartamentul lor pentru a cere ajutor.

Angajații restaurantului au sunat la 112, apoi au încercat să o ajute pe femeie. Din păcate, nici ei, nici paramedicii sosiți ulterior cu ambulanța la fața locului nu au putut face ceva pentru a-i salva viața.

Deși personalul medical a încercat timp îndelungat să o readucă la viață pe femeie, toate tentativele au fost în van, relatează Brescia Today.

La locul decesului au intervenit și carabinierii care, după ce au efectuat mai multe investigații, și-au dat acordul pentru ca trupul fără viață al victimei să fie preluat de familie pentru înmormântare. Moartea româncei a survenit în urma unor cauze naturale, au stabilit autoritățile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel