Traficul la intrarea în România întregistrează întârzieri serioase: timp de aşteptare de șapte ore

Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

În ultimele 24 de ore, pe la Nădlac I au intrat 4.100 de persoane, timpul de așteptare fiind de șapte ore. Întârzierile sunt cauzate de anchetele epidemiologice. La Nădlac II timpii de aşteptare sunt mai reduşi.

Traficul la intrarea în România prin punctul de Frontieră Nădlac I întregistrează întârzieri serioase din cauza anchetei epidemiologice efectuate la intrarea în ţară, timpii de aşteptare fiind, duminică, de 480 de minute şi 90 de minute la ieşire.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, Laura Bondar, a declarat, astăzi, că sunt șapte artere la intrarea în țară.

„La Nădlac I sunt șapte artere de intrare în ţară, timpii de aşteptare fiind de 480 de minute, iar la ieşire sunt șase artere, timpii de aşteptare fiind de 90 de minute. În ultimele 24 de ore au intrat în ţară 4.100 de persoane cu 1.100 de mijloace de transport, iar la ieşire s-au prezentat 6.300 de persoane cu 1.900 de mijloace de transport. Timpii de aşteptare sunt cauzaţi de ancheta epidemiologică efectuată la intrarea în ţară", a spus Bondar.

 

„Au intrat în ţară în ultimele 24 de ore 4.300 de persoane”

 

În ceea ce priveşte Punctul de Frontieră Nădlac II se lucrează pe șase artere la intrarea în ţară, timpii de aşteptare fiind de 250 de minute, iar la ieşire sunt două artere, timpii de aşteptare înregistraţi fiind de 30 de minute.

„Au intrat în ţară în ultimele 24 de ore 4.300 de persoane şi 2.600 de mijloace de transport, iar la ieşire au fost 2.600 de persoane cu 1.900 de mijloace", a precizat Laura Bondar.

Potrivit acesteia, măsurile luate la frontieră sunt necesare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

„În această perioadă, formalităţile de frontieră urmează aceeaşi procedură chiar dacă s-a instituit starea de alertă, persoanele care intră în ţară fiind preluate de reprezentanţii DSP pentru efectuarea triajului epidemiologic", a mai spus Bondar, potrivit Mediafax.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy