Tonel Pop susţine că Luiza s-a întâlnit cu doamna Dincă: „E o DOVADĂ, nu mai e o prezumţie”

Avocatul Tonel Pop a declarat la Parchetul General, unde a cerut cercetarea familiei lui Gheorghe Dincă, faptul că soţia bărbatului se afla în casă atunci când Luiza era sechestrată. Apărătorul spune că soţia lui Dincă ar fi distrus probe din domiciliul din Caracal.

„Am depus două plângeri, una e o continuare a plângerii iniţiale depuse la DIICOT împotriva familiei lui Dincă şi împotriva soţiei lui Dincă. Plângere căreia nu i s-a dat curs, ci din contră. Aceşti făptuitori au fost audiaţi ca martori în continuare cu toate că aveau la dosar plângerea făcută de familia Luizei împotriva doamnei Dincă. (...) Aştept să fie scoasă plângerea de la mapă şi familia Dincă să fie cercetată", a declarat avocatul Tonel Pop, la sediul Parchetului General.

Potrivit avocatului familiei Luizei, din declaraţiile pe care le-a dat soţia lui Dincă în faţa anchetatorilor se înţelege femeia ar fi „şters, alterat sau distrus probe" din locuinţa din Caracal.

„Rămâne de văzut dacă cu intenţie, din complicitate sau forţată. Luând în calcul ce a spus doamna, avem altă distrugere de probe în ce priveşte relaţia dânsei cu Dincă. (...) Luănd în considerare ce a spus doamna Dincă, este clar că Luiza - dacă s-a acţionat asupra ei cu violenţă, s-a acţionat după ce doamna Dincă a plecat, ceea ce înseamnă că s-au întâlnit acolo cele două: Luiza şi doamna Dincă. (...)

Din coroborarea declaraţiilor, e o dovadă, nu mai e o prezumţie. Din probele administrate privind prezenţa Luizei în casă, rezultă că Luiza nu a fost omorâtă, nici violată şi a existat după ce doamna Dincă a plecat. Au existat în acelaşi moment, în aceeaşi casă", a mai spus apărătorul familiei Luizei.

Procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele.

Principalul suspect al crimelor din Caracal a susţinut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o, relatează Mediafax.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy