Tonel Pop: "Dincă NEGOCIAZĂ cu anchetatorii. Vrea să îşi apere familia"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, vineri seara, că Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal, care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra și Luiza, negociază cu anchetatorii, luând totul asupra lui pentru ca nimeni să nu se atingă de familia sa.

Avocatul Tonel Pop a declarat, vineri seara, la Antena 3, că Gheorghe Dincă ia totul asupra lui și a negociat cu anchetatorii pentru ca nimeni să nu se atingă de familia lui.

„Ia totul asupra lui ca nimeni să nu se lege de familie. (...) Eu am spus atât: că a negociat. De ce, cum și în ce fel nu pot să spun. Negociază să nu îi audieze familia. Păi cum adică să nu audieze? Negociază să nu îi hărțuiască familia? Dar ce, DIICOT-ul sau Parchetul sunt puse să hărțuiască familia? Dacă eu negociez să nu îmi audiezi familia, nu este clar că am o problemă? Sau că familia are?”, a spus Tonel Pop.

Întrebat dacă în dosar sunt indicii că vreunul dintre membrii familiei lui Gheorghe Dincă ar fi avut o implicare în operațiunile desfășurate de Dincă, avocatul Tonel Pop a spus răspuns afirmativ.

„Există probe. Urmează a fi văzut, într-adevăr, care este valoarea lor, înscrise într-un ansamblu probatoriu, coroborate și cu alte probe (...) Este clar că din corespondențele din dosar sunt indicii clare și probe că această doamnă (soția lui Gheoghe Dincă – n.r.) s-a intersectat cu Luiza sau cel puțin că Luiza trăia în timp ce doamna era acolo. Dacă acea doamnă a venit și a făcut o curățenie înainte de Paște cu degresant, cu soluții, cu nebunii, vine și curăță totul, inclusiv mobilierul pe care s-a găsit sânge foarte bine prelevat după ce a făcut curățenie, înseamnă că sângele acolo a apărut de la ei ființă vie după ce a făcut curățenie, ceea ce înseamnă că trăia Luiza când ea era acolo”, a mai spus avocatul familiei Melencu.

Despre faptul că împreună cu Dincă ar fi acționat și alte persoane din familia sa ori din anturajul acestuia a vorbit și Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.

În plus, ancheta în cazul Caracal a fost extinsă in rem pentru complicitate la omor, vizată fiind Elena Dincă, soția lui Gheorghe Dincă, după o sesizare formulată de mama Luizei Melencu.

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două fete și apoi le-a ars trupurile într-un butoi, în curtea casei sale din Caracal.

sursa: Mediafax

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel