Toată murdăria va ieși, imediat, din mașina de spălat dacă vei face asta: iată cel mai eficient truc!

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Toată murdăria va ieși, imediat, din mașina spălat dacă vei face asta, iată cel mai eficient truc!. Sursa foto: freepik.com
Toată murdăria va ieși, imediat, din mașina spălat dacă vei face asta, iată cel mai eficient truc!. Sursa foto: freepik.com

Nu este simplu să întreții casa, mereu, curată și ordonată. Murdăria te pândește de oriunde, iar mașină de spălat nu face excepție.  

Aparatele electrocasnice ne-au îmbunătățit foarte mult viața de zi cu zi. Frigiderul păstrează  alimentele mai mai timp, mașina de spălat vase curăță oalele și farfuriile mai repede, cuptorul cu microunde dezgheță sau încălzește rapid alimentele.

Ce să mai zicem de mașina de spălat rufe! Dar nu trebuie să uiți să ai grijă mereu de electrocasnicele din casă. În caz contrat, riști să le înlocuiești. Iată ce trebuie să faci o dată pe lună cu mașina de spălat. 

Trucul care te va ajuta să cureți cele mai înguste locuri din casă

Pentru ca mașina de spălat să nu se deterioreze prematur, obligându-te să o schimbi după câțiva ani de activitate, ar fi bine să iei unele măsuri de precauție. În acest sens, întreținerea și curățarea mașinii de spălat sunt primordiale.

Dacă ai observat că în interiorul mașinii s-a acumulat murdărie și calcar, iar cuva miroase urât, înseamnă că ai neglijat acest aspect. Cu toate acestea, dacă nu vrei să greșești, cu siguranță, trebuie să faci asta o dată pe lună. 

Din secretele bunicii. Patru rețete dovedite pentru răcelile de iarnă: Scăpați de guturai de la primele simptome

Pentru a mașina de spălat să funcționeze mai mult timp, este esențial să faci această operațiune o dată pe lună. Practic, trebuie doar să o apelezi la acest truc simplu. 

Toarnă în cuva pentru detergent o jumătate de litru de înălbitor și spală mașina la 60 de grade. După aceea, clătește bine. Mașina de spălat își va mulțumi! 

Trucul care te scapă de condens pe geamuri: șterge sticla cu un produs din bucătărie și problema dispare

Dacă totuși tot nu ești mulțumit, iar din cuvă continuă să iasă mirosuri neplăcute, repetă procedura și, în loc de înălbitor, folosește o soluție compusa din oțet, acid citric și peroxid de hidrogen. Procedând astfel, toate problemele vor dispărea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel