Toader, DEZLĂNȚUIT la televizor. În vizor: Iohannis, Kovesi, Augustin Lazăr

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:
Tudorel Toader
Tudorel Toader

Invitat la postul România TV, ministrul Justiției Tudorel Toader a lansat o serie de atacuri la adresa președintelui Klaus Iohannis și a procurorului general, Augustin Lazăr.

Ministrul Justiției l-a acuzat pe Klaus Iohannis, marți seară, că are anumite interese să nu îl revoce pe Augustin Lazăr. 

"Mergem mai departe, fiecare cu opțiunile lui. Faptul că Lazăr se ține de scaun, e evident. Trage și el de timp, doar o ieși din mandat fără a fi revocat", a spus Toader. 

Declarații despre Laura Codruței Kovesi:

"Doamna Kovesi s-a dus la CEDO ca să rămână în actualitate, ca să mai vorbim despre dânsa. La CEDO nu te duci decât dacă ai un proces civil, comercial, dacă ai epuizat toate căile de acces, dacă judecătorul ți-a încălcat drepturile. S-a dus la CEDO pe persoană fizică. Ce să spună? Ce s-a plâns ea acolo?".

La rugămintea moderatorului Victor Ciutacu, ministrul a transmis și un mesaj președintelui.

"Trebuie să respectăm ierarhia şi raporturile dintre un ministru, fie el al Justiţiei, şi un preşedinte. Eu nu sunt membru al niciunui partid politic și am o gândire juridică şi dimensiunea constituţională. M-am aşteptat şi mă aştept ca fiecare să-şi cunoască atribuţiile, competenţele şi fiecare să-şi respecte atribuţiile - competenţele pentru că numai atunci statul se va consolida şi va evolua spre un stat de drept. Problema este alta: că sunt foarte mulţi, din păcate, în ţara asta, care sunt pe scaune, pe funcţii, pe locuri pentru care nu sunt pregătiţi, nu sunt calificaţi. Ei ajung pe scaunul acela şi trebuie să facă şi ei ceva. Ce? Dacă nu sunt pregătiţi pentru funcţie fac şi ei ceva: ce le spun unii, ce cred ei şi aşa mai departe şi nu prea le iese", a mai declarat Tudorel Toader.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel