Titlul SERII la o televizune de știri. IRONIA la adresa Vioricăi Dăncilă face furori printre internauți

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Burtieră Digi 24. Postul Digi24 a oferit burtiera serii de 24 noiembrie, în cadrul televiziunilor de știri. Titlul are o evidentă referință la definiția "razei cercului", care a dominat campania electorală după gafa Vioricăi Dăncilă. 

"Iohannis a câștigat. Dăncilă a πRdut" a fost titlul serii în care s-au anunțat rezultatele celor mai importante exit-poll-uri după turul doi al alegerilor prezidențiale. 

Burtiera Digi24 a devenit rapid virală pe rețelele de socializare, oamenii lăudând inspirația jurnaliștilor.

"Editorul de la Digi24 HD care a pus burtiera asta a câștigat și Internetul, și TV-ul și o primă, sper", comentează un internaut, în timp ce un altul scrie: "Chiar este burtiera serii!"

(w670)

Biroul Electoral Central (BEC) a anunțat, luni, că a centralizat 99,67% dintre voturile pentru turul II al alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis obținând 65,88% dintre voturi, iar Viorica Dăncilă - 34,12%.

Din totalul de 19.586 de secții de votare, au fost centralizate datele din 19.522 de secții de votare, reprezentând 99,67%, anunță Biroul Electoral Central (BEC).

Numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne este de 9.953.659, reprezentând 54,46% din numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale permanente.

Totalul voturilor valabil exprimate este de 9.771.617, reprezentând 98,17% din numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne, iar numărul total al voturilor nule este de 181.962, reprezentând 1,83% din numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel