Știrile zilei, 31 iulie. Nu rata cele mai importante informații de astăzi

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
stirea_zilei_sumar
stirea_zilei_sumar

Știrile zilei, 31 iulie. ȘtiriDiaspora îți prezintă, pe scurt, cele mai importante informații apărute în a prima parte a zilei. 

-> A zecea zi cu peste 1.000 de noi cazuri de coronavirus în România. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, la ora 13.00, că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1295 noi cazuri de COVID-19 în România și 39 de decese la pacienți confirmați pozitiv. Cifrele AICI.

-> Grupul Diaspora Pentru România anunță că va manifesta în Piața Victoriei, în data de 10 august, la doi ani de la violențele care au avut loc în Centrul Capitalei, în care au fost implicați protestatari și oameni ai forțelor de ordine. Mai multe informații AICI.

-> LISTA zonelor turistice de pe litoral unde masca e obligatorie de la 1 august, între orele 18 și 24, o găsiți AICI.

-> Denise Rifai spune cine este viitorul premier, „un specialist recunoscut de toată lumea" la care se gândește PSD. Informații AICI.

-> Jurnalistul Mircea Badea a răbufnit astăzi la adresa deputatului PNL Virgil Guran, în direct, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Obiectiv”. Replicile dure AICI.

-> Apar noi detalii înfiorătoare în cazul băiețelului de 8 ani care ar fi fost înjunghiat de propriul tată şi abandonat pe bancheta din spate a mașinii sale, pe un câmp din Cluj. Mai multe informații AICI.

 

Știrile zilei din DIASPORA

 

-> Un șofer român de camion, în vârstă de 49 de ani, a fost arestat, miercuri dimineață, sub acuzația de violență sexuală agravată. Ar fi scos un cuțit și l-ar fi violat pe colegul de echipaj sub amenințarea armei. Mai multe informații AICI.

-> Ministrul italian al Sănătății, Roberto Speranza, a anunțat că măsura carantinării persoanelor care sosesc din România și Bulgaria se prelungește și după data de 31 iulie. DETALII

-> Cetățenii români, care intră în Belgia, de sâmbătă, vor fi nevoiți să completeze un formular online, Passenger Locator Form, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Mai multe detalii AICI.

-> Curtea Supremă din Spania a ridicat de la 25 la 34 de ani pedeaspa cu închisoarea pentru cei doi bărbați, care au fost condamnați, în 2016, pentru uciderea jucătoarei olandeze de volei, Ingrid Visser, şi a partenerului său, Lodewijk Severein, într-o casă, situată în municipiul în Molina de Segura. Povestea pe larg AICI.

-> Marian, un șofer de TIR care lucrează pe comunitate, a avut parte de șocul vieții sale, după o cursă de Elveția. Când a ajuns acasă a crezut că nu vede bine suma din factura de telefonie mobilă. Detalii AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel