Știrile zilei, 27 iunie. Nu rata cele mai importante informații de astăzi

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Știrile zilei, 27 iunie. ȘtiriDiaspora îți prezintă cele mai importante informații apărute în prima parte a zilei, pe scurt.

-> Numărul cazurilor de coronavirus din România a urcat sâmbătă la 26.022, după ce Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 325 de noi infecții. Cifrele complete AICI.

-> Premieră istorică: SUA ar putea avea al 51-lea stat. Detalii AICI.

-> Secretarul de stat Raed Arafat se declară supărat că românii au început să ignore măsurile de siguranța, ba chiar să nu mai creadă în existența coronavirusului și atrage atenția că situația ar putea deveni foarte gravă. Mai multe informații AICI.

-> În lume, numărul total de cazuri confirmate de Covid 19 se apropie de 10 milioane. Alarmant este că, în 30 de țări, sunt raportate tot mai multe cazuri noi, în fiecare zi. Vezi detalii AICI.

 

Știrile zilei, 27 iunie. Informații pentru și despre românii din Diaspora

 

-> Ce se întâmplă cu românii care se îmbolnăvesc de COVID-19 în străinătate. Țările care suportă cheltuielile și carantinarea. Informații complete AICI.

-> Românii s-au înghesuit la un spectacol pe plajă fără să respecte măsurile de prevenire a infecției cu Covid-19. Vezi informațiile AICI

->Un român şi-a supus soția şi copiii la chinuri greu de imaginat: a legat-o de mâini şi de picioare şi apoi i-a tăiat nasul. A fost prins abia după doi ani de la oribilele fapte. Vezi DETALII.

->Grupul de Comunicare Strategică (GCS) transmite, sâmbătă, că 4.795 de români din Diaspora au fost confirmaţi ca infectaţi cu noul coronavirus. Cifrele AICI

->Carantina după venirea în țară, neconstituțională. Avocat: „Fără un cadru legal, ar fi imposibilă constrângerea unor persoane”. După ce CCR a decis că internarea obligatorie a persoanelor cu boli transmisibile şi carantina pentru cei veniţi din străinătate nu pot fi impuse prin ordine de ministru, ci doar prin lege, ne-am putea aştepta la o nouă perioadă de haos legislativ. Mai multe informații AICI.

-> Franța. Șofer român de TIR, implicat într-un tragic accident. Transporta 2.000 litri de acid clorhidric (FOTO) Vezi informațiile AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel