Știrile serii, 29 august. Sumarul celor mai importante informații de astăzi, pe scurt

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Știrile serii, 29 august. ȘtiriDiaspora îți prezintă cele mai importante informații apărute în cea de-a doua parte a zilei de astăzi, pe scurt.

-> Începe exodul românilor care lucrează în străinătate. Cum sezonul concediilor s-a încheiat, oamenii stabiliţi chiar şi de zeci de ani în alte ţări se reîntorc la muncă. Deja vămile au început să se aglomereze. La Petea, oamenii au avut de aşteptat aproape o oră ca să treacă frontiera. Mai multe informații AICI.

-> Un sondaj ARGUMENT, institutul de sondare al DCMedia Group, a publicat statistici extrem de importante care arată părerea românilor despre prezența la vot dacă numărul îmbolnăvirilor de Covid-19 va rămâne în continuare mare. Detalii AICI.

-> România a reuşit sâmbătă „performanţa” să înregistreze 85.833 de infectări cu noul coronavirus şi a depăşit astfel China la acest capitol. Concret, ţara asiatică are „numai” 85.022 de cazuri de COVID-19 la activ. Statisticile AICI.

-> Inspectoratul General al Poliției Române susține că șeful Poliției Române, chestorul Liviu Vasilescu, care s-a întâlnit cu unul dintre membrii clanului Duduianu, a fost chemat din concediu și că aceasta a fost „singura soluție operativă eficientă”. Declarația completă AICI.

-> Avram Iancu, tânărul din Petroșani care a doborât mai multe recorduri de anduranță a anunțat că a reușit să înoate încontinuu 36 de ore. Este primul român care reușește o asemenea performanță. Mai multe informații AICI.

 

Știri relevante cu și despre ROMÂNII din DIASPORA

 

-> Tânăr român din Londra, ucis în plină stradă, sub privirile iubitei: „Săracul, nici nu a realizat ce i s-a întâmplat”. Detalii AICI

-> Cei care se opun portului măştii şi restricţiilor pentru combaterea coronavirusului au ieşit în stradă sâmbătă în mai multe oraşe ale Europei. Mai multe informații AICI.

-> Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 35.473 morţi în Italia, cu un deces produs în ultimele 24 de ore, iar numărul total al infecţiilor a ajuns la 266.853. Astfel, cifrele arată că trendul se creștere al infecțiilor noi se menține. Cifrele complete AICI.

-> Cetățenii români pot traversa Ungaria în continuare. Ministrul Afacerilor Externe ungar, Péter Szijjártó, a precizat că regulile se schimbă pentru cei care au Ungaria ca destinație finală. Mai multe detalii AICI.

-> Jaful anului 2020 în Franţa: 9 milioane de euro. De unde au fost furați (VIDEO) 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel