Știrile serii, 16 septembrie: Rămâi la curent cu cele mai importante informații ale zilei

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

ȘtiriDiaspora îți prezintă, pe scurt, cele mai importante informații apărute în cea de-a doua parte a zilei de marți, 16 septembrie 2020.

- Klaus Iohannis, APEL pentru ROMÂNII din Diaspora: „Nu avem nicio garanție că se vor putea deschide secțiile în toate țările”. Declaraţia AICI

- Iohannis: „PSD vrea doar să detoneze finanțele publice. Astfel de apucături erau pe vremea lui Dragnea”. Detalii 

- Iohannis, mesaj dur pentru candidații la alegerile locale: „Practicile toxice, cu teme parazitare, să rămână în trecut”. Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj candidaților la alegerile locale sfătuindu-i să lase la o parte „tehnicile învechite” și să folosească toate mijloacele de comunicare pentru a transmite mesajul.

- Coronavirus ITALIA: Aproape 1.500 de cazuri noi și 12 decese. Cifrele momentului

- „Războiul” dintre Godină şi Mandachi, reaprins: „Fără uniformă nu face vânzări”/ „Nivelul a ajuns mult prea jos!” Un schimb dur de replici între Marian Godină şi Stefan Mandachi a izbucnit după ce acesta din urmă a comentat la o fotografie.

- El Pais: Laura Kövesi - „O să avem de-a face cu cazuri complexe, legate de anchetarea oamenilor puternici și bogați”. Procurorul șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, vorbește într-un interviu acordat publicației spaniole El Pais despre instituția nou-înființată și provocările sale

-  Oana Lovin, protestatara cu sparanghel, amendată. I-a strigat cuvinte obscene lui Iohannis. Amănunte AICI

-  Mariana, mamă a 5 copii, ucisă cu bestialitate de soț, care apoi s-a sinucis: „O bătea aproape zi de zi. Așa mă doare sufletul” O crimă înfiorătoare a zdruncinat orașul Jimbolia, în județul Timiș

- Italia. Româncă de 17 ani, dispărută de o lună. Mama Elenei, apel disperat: „A fost răpită!”. Elena Miruna Nemțeanu, adolescentă româncă, e dispărută în Italia de mai bine de o lună.

-  Preşedintele ADRI, despre alegerile parlamentare din decembrie: Cine se teme de votul românilor din diaspora? Românii din Diaspora au reacţionat faţă de informaţia privind termenul limită de înscriere pentru votul prin corespondenţă, potrivit căruia acesta se prelungeşte până pe 21 octombrie.

-  Germania. Român arestat pe loc, după ce s-a oferit să plătească amenda unui prieten. Bărbatul a venit de bunăvoie la o secție de poliție pentru a plăti o amendă a unui amic de-al său. Prietenul său a scăpat, dar românul a ajuns în arest.

- Tarom suspenda pentru o lună zborurile către și dinspre două țări. Anunţul  TAROM 

- Ea este prințesa războinică din Constanța. A bătut trei agenți de pază și patru polițiști: „Mama mea e procuror” (VIDEO) Tânăra în vârstă de 22 de ani, din Constanța, care a bătut patru polițiști, dintre care doi locali, și trei agenți de pază, după un scandal într-un bar, a fost filmată în acțiune.

- Metodă inedită a unor români de a face bani: Mai mulţi profesori şi copii, victimele unor indivizi rău intenţionaţi. Mai mulţi profesori şi copii de la diferite scoli din ţară au căzut victimele unor indivizi rău intenţionaţi care au găsit amuzant să saboteze cursurile desfăşurate online pe aplicaţii.

- Ungaria îşi menţine frontierele închise. Măsuri noi anunţate de premierul Viktor Orban. Autorităţile centrale au decis să menţină frontierele închise şi să introducă obligativitatea purtării măştilor în cinematografe, teatre şi instituţii sociale

-  Franța. Român, căutat cu disperare de familie și Poliție: „Nu vorbește franceza!” (FOTO) Gheorghe Ciocoiu, 35 de ani, din Plourivo, Côtes-d'Armor, Franța, este dat dispărut de familie după ce duminică a plecat de acasă și nu s-a mai întors

-Coronavirus Spania, 16 septembrie. 11.190 de cazuri noi: Aproape 5.000 doar în ultimele 24 de ore. Cifrele zilei


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel