Țipar confundat cu un rechin, alungat cu mopul. Peștelea creat panică pe o plajă cu Turcia - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Țipar confundat cu un rechin, alungat cu mopul. Peștelea creat panică pe o plajă cu Turcia - VIDEO
Țipar confundat cu un rechin, alungat cu mopul. Peștelea creat panică pe o plajă cu Turcia - VIDEO

Turiştii aflaţi pe o plajă din Turcia au intrat în panică, după ce au văzut ceea ce părea să fie profilul unui rechin, care înota printre persoanele aflate în apă. 

Pe fondul tragediei din Egipt, oamenii au început să se panicheze. Mai puţin un turist temerar, care a pus mâna pe un mop şi a alungat vietatea.

 

Rechinul era, de fapt, un ţipar de Mediterana

 

Scena a fost filmată de pe mal şi a devenit virală. Autorităţile din Marmaris, acolo unde s-a produs incidentul, au venit cu clarificări, informează Observator. Rechinul era, de fapt, un ţipar de Mediterana, care este complet inofensiv. Turcii nu s-au putut abţine să nu-l ironizeze pe luptătorul cu mopul.

În Marmaris nu sunt rechini, deci ustensila de curăţat podele nu trebuie să devină un accesoriu pentru turişti, au comentat aceștia.

 

 

O româncă a fost ucisă de un rechin în Egipt, în Marea Roșie

 

Două surse au declarat pentru Reuters că trupul unei turiste românce în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost descoperit la câteva ore după un atac al unui rechin care a provocat moartea unei austriece în vârstă de 68 de ani.

Românca este a doua persoană ucisă în urma unui atac al unui rechin în Marea Roșie din Egipt. Atacurile au avut loc la sud de orașul Hurghada, a anunțat duminică Ministerul egiptean al Mediului.

Ambele atacuri au avut loc la o distanță de 600 de metri unul de celălalt, în largul coastei orașului Sahl Hasheesh, potrivit surselor.

Ministerul a precizat în comunicatul său că a fost formată o comisie pentru a examina circumstanțele atacurilor și eventualele motive științifice care au stat la baza acestora.

De asemenea, instituția a menționat că guvernatorul regiunii, generalul-maior Amr Hanafi, a emis un ordin de suspendare a tuturor activităților în zona din jurul atacurilor.

 

Prima victimă a fost transferată la un spital privat local

 

Prima victimă a fost transferată la un spital privat local, a declarat pentru Reuters o sursă din cadrul Direcției pentru afaceri sanitare de la Marea Roșie. Acesta a adăugat că s-a încercat resuscitarea acesteia, dar a murit din cauza rănilor.

O sursă de securitate a mai adăugat că femeia austriacă locuia în Egipt în ultimii cinci ani cu soțul ei egiptean, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel