Tineri români, căutați în toată FINLANDA: L-au atacat pe proprietarul casei de unde încercau să fure

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi români sunt căutați de autoritățile finlandeze pentru că au încercat să fure dintr-o locuință din Sipol. Ei eu reușit să fugă cu autoturismul lor, înmatriculat în România, după ce i-a atacat pe proprietari.

Doi tineri români, a căror identitate nu a putut fi stabilită de autorități, sunt căutați de autoritățile finlandeze. Cei doi au intrat într-o casă din regiunea Sipol, de unde au încercat să sustragă mai multe bunuri pe care le-au și cărat în mașina lor, un Mercedes Vito înmatriculat în România, în județul Satu Mare. Doar că nu au reușit să își ducă planul până la capăt, fiind prinși în fapt chiar de proprietar. 

Când bărbatul de origine finlandeză a intrat în casă și i-a surprins pe cei doi, intrușii au încercat să îl atace. Suspecții au intrat într-o casă din Sipol chiar la mijlocul zilei. Cu toate acestea, incidentul a luat o turnură excepțională atunci când proprietarul și prietenul său s-au întors la locuința lor chiar în timp ce românii încercau să jefuiască imobilul. Proprietarul casei și prietenii săi au încercat să-i împiedice să scape și au fost atacați de hoți. Atacatorii au reușit însă să ajungă la mașina lor și să se facă nevăzuți, relatează portalul islandez www.iltalehti.fi.

„Poliția îi caută acum pe cei doi români și autoturismul lor, un Mercedes Benz Vito 220 CDI model de van, care au fugit de la locul fapteiObservațiile pot fi trimise prin e-mail la vihjeet.itä[email protected].

 

NOTĂ: dintr-o regretabilă eroare, în știrea inițială se preciza că faptele au fost făcute pe teritoriul ISLANDEI, în loc de Finlanda. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel