The Times: 400 de mercenari ruși îl caută pe Zelenski pentru a-l asasina 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Mercenarii ruși angajați de Rusia caută să-l asasineze pe președintele Ucrainei, relatează The Times.

Peste 400 de mercenari ruși acționează în Kiev cu ordine de la Kremlin pentru a-l asasina pe președintele Volodimir Zelenski și guvernul său și pentru a pregăti terenul astfel încât Moscova să preia controlul, a aflat The Times.

Potrivit The Times, peste 400 de mercenari ruși acționează în Kiev cu ordine de la Kremlin pentru a-l asasina pe președintele Zelenski și guvernul său și pentru a pregăti terenul astfel încât Moscova să preia controlul.

Grupul Wagner, o miliție privată condusă de unul dintre cei mai apropiați aliați ai președintelui Putin și care funcționează ca o filială a statului, ar fi adus mercenari din Africa în urmă cu cinci săptămâni, misiunea fiind aceea de a decapita guvernul lui Zelenski în schimbul unei sume de bani considerabile.

Informații despre misiunea lor au ajuns la guvernul ucrainean sâmbătă dimineața și câteva ore mai târziu, Kievul a decretat o stare de asediu „dură” de 36 de ore pentru a căuta sabotorii ruși în oraș.

De asemenea, a fost emisă avertizarea către civilii că vor fi considerați „agenți ai Kremlinului” și că riscă să fie uciși în cazul în care ies în afara orașului, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel