Teodorovici sare la gâtul lui Ciolacu, Firea și Vasilescu: „TRĂDĂTOR de țară și de neam, în “cârdășie” cu Guvernul“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Eugen Teodorovici și-a anunțat, de curând, candidatura pentru șefia partidului și a transmis un mesaj furibund, prin care cere PSD să acționeze imediat pentru demiterea guvernului și îi atacă pe cei care amână moțiunea de cenzură.

Eugen Teodorovici consideră că PSD privește de pe margine ”cum românii sunt respinși în Europa și PNL-ul distruge România”. Mai mult, el numește „trădător de neam și țară“ pe cei care consideră că nu se impune pentru moment moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban:  Cine spune că nu este momentul depunerii moțiunii de cenzură în perioada stării de urgență sau stării de alertă este un TRĂDĂTOR de țară și de neam, fiind în “cârdășie” și la fel de vinovat ca guvernul Orban“, scrie Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

Atacul lui Teodorovici vine în contextul în care liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, menționat zilele trecute că PSD nu va depune moțiune de cenzură în timp ce e stare de urgență sau stare de alertă. Decizia sa ar fi venit după ce, la reuniunea PSD, Gabriela Firea și Olguța Vasilescu ar fi spus că nici acum, nici în toamnă nu ar fi oportun să dea jos guvernul.

„A fost o decizie încă de la început a Partidului Social Democrat de a nu perturba măsurile necesare în perioada pandemiei, printr-o moţiune de cenzură. (...) Rămâne de văzut când se va încheia starea de alertă. O decizie va fi luată privind depunerea ei, după data de 17 iulie. Este evident că vom depune o moțiune de cenzură”, a declarat Lucian Romaşcanu, la finalul reuniunii BPN al PSD de miercuri.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel