Teodorovici, după ce a spus că nu ştie ce înseamnă noua sa funcţie în PSD: "Vreau să CLARIFIC! A fost un MESAJ"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Eugen Teodorovici a ţinut să clarifice declaraţia făcută după Congresul PSD din weekend, când a afirmat că nu ştie ce înseamnă funcţia de preşedinte executiv al PSD în care a fost ales.

"Vreau să clarific un aspect pe care l-am spus în Congres şi am văzut că s-a speculat foarte mult în spaţiul public. Când am spus că nu ştiu ce înseamnă funcţia de preşedinte executiv, am spus-o dorind să transmit un mesaj foarte clar către colegii mei din partid: în sensul că învăţăm împreună, adică voi asculta nevoile colegilor din partid, fie că sunt în funbcţie de conducere, fie că sunt simpli membri sau simpatizanţi ai PSD şi toţi ceilalţi care se regăsesc în acest partid. A fost un mesaj foarte clar!

Citeşte şi: Pleşoianu o ATACĂ din nou pe Dăncilă: "ŞTIU CĂ ŞTIŢI CĂ ŞTIU! Erați complet panicată"

Nu cred că poate cineva să îmi spuună că nu mă pricem la adminsitraţie, inclusiv la a conduce un partid. Eu sunt cel mai dur cu mine întotdeauna. În schimb, dacă cineva începe să mă critice, vreau să văd exact care sunt argumentele şi cu siguiranţă nu are cum să câştige. Dar ăsta a fost mesajul pe care am dorit să îl transmit acestor membri care au votat la Congres, că nu sunt sunt cel pe care încearcă unii să îl zugrăvească, nu am aroganță, nu am astfeld e practici. Ascult oamenii, pe colegii mei. Nu cred să fi fost cineva la mine cu o problemă şi să nu o înţeleg şi să nu găsesc o soluţie. Ăsta a fost mesajul, nu că nu mă pricep. Dacă nu mă pricepeam, nu candidam pentru că sunt un om responsabil", a spus Eugen Teodorovici, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel