Pleşoianu o ATACĂ din nou pe Dăncilă: "ŞTIU CĂ ŞTIŢI CĂ ŞTIU! Erați complet panicată"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Pleşoianu nu ratează nicio ocazie să îşi atace şefa de partid şi de Guvern, în urma votului de la Congresul PSD din weekend, în care Viorica Dăncilă a ieşit învingătoare, obţinând funcţia de preşedinte al PSD.

Liviu Pleşoianu îi transmite Vioricăi Dăncilă că a câştigat doar datorită poziţiei sale şi că cei mai mulţi membri PSD au votat "împotriva inimii lor" la Congres.

"Știu că știți că știu că ați câștigat voturi doar pentru că sunteți premier și pentru că ați programat Congresul între codul administrativ și rectificarea bugetară.

Nu știți că știu că nu știți câți oameni din teritoriu, delegați la Congres, au venit la mine după ce am vorbit, mi-au strâns mâna și și-au cerut scuze pentru faptul că sunt nevoiți să voteze împotriva INIMII lor.

Citeşte şi: Război în PSD. Pleșoianu, atac BRUTAL la Dăncilă. A făcut-o PENIBILĂ după declarația de la Antena 3

Știu că știți că știu că, dacă mâine nu mai sunteți premier, veți fi ovaționată în Congres la fel ca domnul Oprișan. Pentru că numai o persoană de mare caracter ca dvs. poate arunca acum tuciul cu terci în capul lui Dragnea, în condițiile în care cam tot ce sunteți i se datorează...

Știu că știți că știu că erați complet panicată în timpul discursului meu. Pentru că, atunci când am început să vorbesc, ați realizat că veți câștiga voturile, dar veți pierde sala.

Știu că știți că știu că oamenii liberi ai acestui partid nu vă acceptă lesa, nu acceptă să le puneți botniță și să le interziceți pur și simplu să VORBEASCĂ LIBER!

Citeşte şi: Ludovic Orban: "Viorica Vasilica, produsul lui Dragnea. Aproape un rebut "

Știu că știți că știu că toate temele pe care le doriți tabu, interzise, au fost abordate de mine la Congres în aplauzele OAMENILOR LIBERI din PSD. Aplauzele miilor de delegați arată un singur lucru: v-au votat conjunctural, pentru că aveți pâinea și cuțitul de premier, dar nu sunt în ruptul capului de acord cu noul dvs. discurs.

În general, doamna Dăncilă#2, ȘTIU CĂ ȘTIȚI CĂ ȘTIU...", a scris Liviu Pleşoianu, pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel