Teodorovici, critici la adresa lui Ciolacu: Actuala „conducere” ilegală a PSD dăunează partidului

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Eugen Teodorovici a lansat o nouă serie de critici la adresa lui Marcel Ciolacu, afirmând că nu și-a asumat „pe fondul multiplelor dovezi de prostie, incompetență, hoție și batjocură ale guvernării Orban” să acumuleze capital electoral.

„Ce vreau eu? Într-o zi însemnată pentru mine, mi-aș dori un pas mare pentru PSD! Pentru că nu am fugit niciodată de lupta politică bazată pe forța argumentelor și nu m-am ferit de asumarea răspunderii atunci când a fost nevoie, am ales să-mi asum depunerea candidaturii pentru funcția de președinte al PSD. Ca om politic am înțeles că trebuie să-mi asum responsabilitatea nu doar atunci când am fost ales sau numit într-o funcție publică, ci mai ales atunci când partidul a trecut prin încercări ce au necesitat un sprijin real.

Nu pot să accept că pe fondul multiplelor dovezi de prostie, incompetență, hoție și batjocură ale guvernării Orban, PSD-ul aflat sub actuala conducere ilegală nu reușește să acumuleze capital electoral!”, a scris pe Facebook Eugen Teodorovici.

 

Teodorovici: Fără nicio urmă de respect

 

El i-a reproșat lui Marcel Ciolacu, printre altele, faptul că nu și-a asumat decizia de a depune o moțiune de cenzură și că încearcă să-și prelungească mandatul ”dobândit ilegal doar cu scopul de a rămâne președinte al PSD”.

„Cel care ocupă această funcție trebuie să fie capabil să facă istorie, să-și asume bătălii politice și, mai presus de toate, să fie capabil să le câștige. Să dea dovadă că poate susține oricând interesele românilor în România, în Europa și oriunde în lume! Traversăm cu toții o perioadă în care declarațiile lipsite de conținut și fără nicio urmă de acțiune nu doar că nu îi mai pot păcăli pe români, ci mai grav, anihilează orice șansă ca țara asta să-și întărească democrația. Frica, lașitatea și de foarte multe ori incapacitatea și lipsa de consecvență politică au facilitat atitudinile abuzive ale unui guvern care a ajuns să-și mascheze incompetența prin impunerea unor restricții așa-zis motivate de imagini apocaliptice. În loc să sancționeze acest guvern pentru modul în care a gestionat criza sanitară și pe cea economică, actuala “conducere” ilegală a PSD a ales chiar să susțină în funcție acest guvern fără nicio urmă de respect pentru votul celor datorită cărora a ajuns în Parlament”, a adăugat Teodorovici.

 

Eugen Teodorovici: „Eu vreau să-mi asum o luptă politică internă”

 

El a mai spus că „actuala ilegală a PSD dăunează partidului și viitorului politic al celei mai importante formațiuni politice din România”.

„Pentru toate acestea eu vreau să-mi asum o luptă politică internă pentru a aduce PSD acolo unde îi este locul, pentru a-l scoate pe pista competiției politice și a nu-l ține la standuri până la finalul acesteia. (...) Vreau să fiu acolo, cu voi, atunci când vom demonstra că reforma întregii clase politice din România începe cu reforma PSD”, a conchis Teodorovici.

El și-a depus candidatura la șefia PSD și l-a criticat de mai multe ori pe actualul lider interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel