Teodorovici: Chiar dacă nu ar fi bani de pensii și salarii, nu faci publică o astfel de declaraţie

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, miercuri seară, la Antena 3, că și dacă nu ar mai fi bani pentru plata salariilor şi pensiilor „nu faci publică o astfel de declaraţie”, făcând referire la avertismentul președintelui Klaus Iohannis de zilele trecute. Pare că preocuparea ministrului este să nu se afle, nu cum evoluează economia României  sau a încasărilor taxelor și impozitelor care alimenteză bugetul de stat.

 

"Astfel de referiri, că nu sunt bani de pensii sau că se prefigurează o catastrofă la nivel naţional, sunt declaraţii iresponsabile. În cel mai rău caz, că ar fi adevărat ceea ce spune dânsul, e o discuţie care se poartă altfel, între preşedintele României, primul ministru, în cadru restrâns, pentru a vedea dacă este situaţia aceea şi care sunt măsurile pe care Guvernul sau împreună şi cu preşedinţia, după caz la caz, are trebui să fie luate. E posibil orice. Chiar dacă ar fi aşa ceva adevărat, dar nu este, nu faci publică o astfel de declaraţie".

Recent, preşedintele Klaus Iohannis a declarat, la Sibiu, că Guvernul minte, punctând că Executivul putea să facă rectificare bugetară în orice domeniu fără niciun aviz de la CSAT, cu excepţia zonei de securitate naţională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel