Teodorovici ar vorbi URÂT și cu colegii din PSD: „Cu excepția întâlnirilor la care venea Dragnea, atunci era micuț, cumințel”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Eurodeputatul PNL Gheorghe Falcă a afirmat, în această seară, la B1 TV, că Eugen Teodorovici folosește un limbaj grosolan chiar și cu proprii săi colegi din PSD, dar că era „micuț” și „cumințel” pe vremea când social-democrații erau conduși de Liviu Dragnea, iar cei doi mergeau împreună la întâlniri.

„Cu noi știți cum vorbea la Asociația Municipiilor? Cu excepția întâlnirilor la care venea Dragnea, atunci era micuț, cumințel, în rest ne lua pe toți, și nu pe noi, cei care facem parte din partidele de Opoziție, ci pe colegii lui din PSD, săracii. Cred că la următoarele alegeri, Teodorovici nu va mai fi în vreo funcție politică în PSD. Atât de urât este la nivelul administrațiilor locale", a subliniat Gheorghe Falcă, în emisiunea „Dosar de politician" moderată de Silviu Mănăstire.

Citește și Florin Cîțu și Cătălin Rădulescu, despre LIMBAJUL lui Eugen Teodorovici: „Vrea să o saboteze pe Viorica Dăncilă”

Gheorghe Falcă a explicat că, din acest punct de vedere, situația de la Bruxelles este incomparabilă cu cea de la București. Audierea comisarilor europeni s-a remarcat prin „disciplină și eleganță", în condițiile în care miza a fost mult mai mare, pentru că la procedura pentru desemnarea titularilor de portofolii din Comisia Europeană avizul comisiilor de specialitate este obligatoriu, și nu consultativ cum este cel pentru intrarea în Guvernul României.

Citește și Rareș Bogdan, DEZLĂNȚUIT: „Spun doar un singur cuvânt în cazul lui Orlando Teodorovici - NESIMȚIT"

„Noi am asistat la audierea comisarilor europeni. Este 100% opus. Este o disciplină, o eleganță, și gândiți-vă că acolo trebuie să iei două treimi din voturi și dacă nu iei, pleci din poziția de candidat. În Parlamentul României poți să mergi mai departe și dacă nu ai avizul, avizul este consultativ, și, totuși, limbajul acesta, pe care l-am auzit astăzi, dezbaterea aceasta haioasă, nimeni nu a luat în serios o audiere. Pentru că acolo chiar au fost oameni, care se dedică și este posibil să fie în următorul Guvern miniștri. Era ocazia elegantă de a defini și viitorul, de a vedea cetățenii și dintr-o parte, și din alta a spectrului politic, calitatea oamenilor politici. Acest limbaj definește o parte din clasa politică", a adăugat Gheorghe Falcă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel