Florin Cîțu și Cătălin Rădulescu, despre LIMBAJUL lui Eugen Teodorovici: „Vrea să o saboteze pe Viorica Dăncilă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură B1 TV
Sursa foto: captură B1 TV

Florin Cîțu, liderul senatorilor PNL și omul propus pentru portofoliul Finanțelor în viitorul Guvern Orban, l-a acuzat, în direct la B1 TV, pe Eugen Teodorovici, ministrul de resort demis, că publică documente confidențiale pentru avantaje în lupta politică, fapt ce ar intra sub incidența legii penale.

„Uitați-vă unde s-a ajuns. În lupta politică se iau documente, nu știu dacă sunt adevărate sau false, de către Ministrul Finanțelor Publice și le prezintă public, deși sunt personale și nu trebuie să fie făcute publice", a afirmat liderul senatorilor PNL, în emisiunea „Bună, România" moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir.

Florin Cîțu este singurul ministru propus dintre cei audiați luni, care a primit aviz negativ în comisia de specialitate din Parlament, și anume în cea de buget, finanțe, dar momentul a fost marcat de un nou moment reprobabil marca Eugen Teodorovici. Ministrul demis al Finanțelor a folosit un limbaj grosolan în timpul audierilor.

 

Cîțu: „Acolo veniseră pregătiți pentru un moment penibil”

 

„E o surpriză și pentru mine, pentru că, astăzi, am cerut, chiar la început, când am vorbit despre obiectivele mele la Ministerul FInanțelor, decență, din două motive. Și așa știm că Parlamentul Românie are o anumită imagine, și o are și datorită acestor ieșiri ale unor oameni ca Teodorovici, dar în același timp am cerut decență pentru că era o audiere în Comisia de buget finanțe, iar această audiere era urmărită inclusiv de ambasadori, instituții internaționale. Deci am cerut să fim cât se poate de cumpătați, pentru că nu vrem să dăm informații, care apoi să fie înțelese greșit și să suferim toți.

Citește și Teodorovici RECIDIVEAZĂ în limbaj obscen, chiar în Parlament: "Îmi plac C**VELE, dar nu..."

Bineînțeles că n-am fost ascultat. Acolo veniseră pregătiți pentru un moment penibil, și iarăși țin să spun că eu nu îl înțeleg pe Eugen Teodorovici, pentru că îi face rău Vioricăi Dăncilă. Pare că vrea să o saboteze. Cam așa arată, astăzi, această performanță din funcția de președinte executiv al partidului comportamentul domniei sale. Pare că vrea să o saboteze pe Viorica Dăncilă", a adăugat Florin Cîțu.

 

Cătălin Rădulescu (PSD), despre cel mai recent derapaj al lui Eugen Teodorovici

 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a intervenit și el în discuție, afirmând că „n-a fost atmosfera care trebuia". Chiar și așa, el susține că limbajul folosit de Eugen Teodorovici a avut la bază provocări „din toate părțile".

„Mie îmi displace că n-a fost atmosfera care trebuia, însă provocarea a fost din toate părțile. Știți ce era cel mai simplu, și eu cred că nu se ajungea la astfel de discuții și la certuri, și la tot felul de vorbe care s-au spus. Dacă cel care era desemnat să fie viitorul ministru de Finanțe, adică Cîțu, accepta de la început, așa cum spun normele de etică și de bun simț, să se pună întrebare și să răspundă. Nu am înțeles de ce dânsul nu a acceptat acest lucru", a afirmat Cătălin Rădulescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel