Rareș Bogdan, DEZLĂNȚUIT: „Spun doar un singur cuvânt în cazul lui Orlando Teodorovici - NESIMȚIT”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan

Eurodeputatul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL și liderul delegației române din PPE, l-a numit „nesimțit” pe Eugen Teodorovici, după ce ministrul demis al Finanțelor a fost protagonistul unui nou derapaj la audierile din Comisia buget, finanțe, unde era intervievat cel care ar trebui să-i preia portofoliul, Florin Cîțu.

„Nu vreau să vă luați amenzi, pentru că am fost unul dintre cei mai amendați jurnaliști de către CNA, dar, cu iertare pentru voi și sper ca cei din CNA să înțeleagă exact cuvântul, spun doar un singur cuvânt în cazul lui Orlando Teodorovici: nesimțit. Nu te porți așa cu un om care va fi ministru al Finanțelor", a afirmat, marți seară, Rareș Bogdan, în emisiunea „Bună, România" moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, la B1 TV.

Citește și Florin Cîțu și Cătălin Rădulescu, despre LIMBAJUL lui Eugen Teodorovici: „Vrea să o saboteze pe Viorica Dăncilă"

Declarațiile eurodeputatului PNL vin în contextul în care demnitarii prezenți la audierile din Comisia buget, finanțe din Parlamentul României au fost martorii unui nou derapaj marca Eugen Teodorovici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel