Teodor Baconschi acuză că a fost înșelat de cel mai faimos cafegiu român: „Escrocherie calificată! 'm-a făcut' ca la alba-neagra“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Teodor Baconschi
Teodor Baconschi

Teodor Baconschi, politician român (PMP) și fost ministru de externe al României, acuză că ar fi fost înșelat de faimosul cafegiu român Gheorghe Florescu. „'M-a făcut' ca la alba-neagra“, spune el, povestind o întâmplare recentă în urma căreia ar fi rămas fără o sumă importantă de bani, deși a vrut să cumpere doar un ibric pentru cafea.

Teodor Baconschi se declară înșelat de practicile comerciale la care ar fi recurs faimosul cafegiu român în timpul ediției de anul acesta desfășurat la BookFest, în București. El spune că a rămas fără 745 de lei, după ce i s-a pus în brațe o cafea, deși intențiile sale erau de a cumpăra doar un ibric.

2. -imagine fara descriere- (cbaconski-florescu.jpg)

Teodor Baconschi: „Escrocherie calificată! 'm-a făcut' ca la alba-neagra“

 

Am povestit încântat despre ”cumpărăturile” făcute la cafegiul Gheorghe Florescu. Ei bine, fiți totuși FOARTE ATENȚI cu acest negustor. Am luat un ibric (175 ron) și el mi-a pus mieros în brațe și o pungă de cafea. Nu scria prețul nici pe pachet, nici în mica vitrină de la Bookfest.

Azi văd, consultându-mi contul, că distracția a costat… 745 RON. Am bănuit că e o ”eroare” a casierei lui Florescu și l-am sunat, ca să-mi restituie cel puțin 500 de ron. Ca să aflu că, neîntrebat și fără să mă pot informa transparent, mi-a vândut, chipurile, 200 grame din (citez) ”CEA MAI SCUMPĂ CAFEA DIN LUME” (2000 lei kilogramul!!!!). Escrocherie calificată!

Cum onctuosul Florescu ”m-a făcut” ca la alba-neagra, nu pot decât să scot de pe pagina mea poza - pe care tot el mi-a cerut-o - și să descurajez orice vizită la magazinul acestui domn.

Te întristează România și prin astfel de practici necinstite, din păcate larg răspândite. Țepari cu pretenții de ”artiști”, hoți cu aere de păstrători ai ”tradiției”. Tradiția șmecheriei și a șarlataniei…“, scrie Todor Baconscji pe pagina lui de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel