TENSIUNI între organizatorii protestului din 10 august: "Există şansa unor CONFLICTE"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Protestul din 10 august împarte deja organizatorii în tabere. Grupul Diaspora pentru România ar fi refuzat astăzi să stea la masa discuţiilor cu protestatarii Sandu Matei şi Tudor Cârstoiu, un gest catalogat de aceştia drept "cel puţin dubios".

"Grupul din Diaspora care este prezentă la discuţii nu a dorit să stea alături de noi şi de toate instituţiile care i-au invitat. Noi nu avem nimic de ascuns. Nici acum nu au dorit ca noi să rămânem în sală, chiar dacă instituţiile ne-au cerut să rămânem în sală ca spectatori. Ei nu au dorit să intre în sală să înceapă discuţiile cu prezenţa noastră acolo, ceea ce ni se pare cel puţin dubios. Nu am insistat, am ieşit din sală pentru a nu se crea un nou circ şi pentru a nu-i întârzia", a spus Sandu Matei.

Citeşte şi: Noul prefect al Capitalei lansează ACUZAŢII înainte de protestul din 10 august

De cealaltă parte, Tudor Cârstoiu a declarat că nu toţi organizatorii au intenţii curate în privinţa acestui miting şi vede un posibil confict.

"Din păcate, am urmarit ceilalţi organizatori, nu văd atât de bună credinţă din partea cealaltă. Nu au fost deschişi la dialog. Azi aflu că unul dintre organizatori a fost preluat de Sputnik cu un atac la Iohannis. Am văzut că organizatorul acelui marş vrea să pună o scenă şi noi ştim că oamenii din Piaţa Victoriei nu prea tolerează scene, fiind că nu vor să lanseze lideri şi să fie discursuri. Vor să protesteze fiecare în felul său, fără a fi coordonaţi de pe o scenă.

Citeşte şi: Organizatorii protestului din 10 august, APEL către GALERII: "Orice INSTIGATOR care va fi identificat..."

O spun cu părere de rău, cred că există şansa unor mici conflicte verbale între oamenii care vin să protesteze în Piaţa Victoriei şi organizatorii care vin să îşi promoveze propria lor agendă", a completat Tudor Cârstoiu.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel