"Telenovela" Liviu Dragnea a luat SFÂRŞIT: "Consecinţe o să fie SIGUR"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea continuă să spună că este o miză, motiv pentru care ar fi fost condamnat. Asta a fost concluzia ultimei părţi din interviul acordat la Realitatea PLUS, unde a mai precizat că s-ar putea să sufere "consecinţe" pentu aceste declaraţii.

"De ce a fost nevoie să vin eu aici? În primul rând pentru ca resursele româniei să poată să fie spoliate. Să o spunem deschis! Sunt oameni care mi-au spus explicit, mă refer în primul rând la gazele din Marea Neagră. Ele nu pot rămâne în România pentru că şi România trebuie să participe la un efort mai mare. Nu am fost de acord. Şi dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face la fel", a spus Liviu Dragnea în interviul acordat postului Realitatea PLUS.

Fostul şef al PSD s-a adresat apoi fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu, în prezent jurnalistă la postul menţionat şi i-a mărturisit chiar un fel de "premoniţie".

"Tu m-ai întrebat dacă poţi să postezi convorbirea asta. Poți să faci ce vrei. Bănuiesc că ai înregistrat-o. Consecinţe o să fie la mine sigur. Ce mă interesează? Oricum e înregistrată.

Atâta timp cât eu nu pot să ies la presă... o să mai vorbim la telefon, sper să mai putem vorbi la telefon.

Eu dacă o să mai am posibilitatea să vin la aceste convorbiri online, să nu cadă sistemul (râde) o să mai facem discuţii de genul ăsta", a conchis Liviu Dragnea, în ultima parte difuzată de postul de televiziune.

În urma interviului înregistrat săptămâna trecută, Liviu Dragnea a rămas fără dreptul de munci în închisoare. Decizia ANP, prezentată astăzi, este una definitivă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel