Taximetristul care îi ducea pe israelienii bătuți de jandarmi: Turiștii au fost foarte mult BĂTUȚI în mașină

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Printre victimele jandarmilor din Piața Victoriei, se numără și un taximetrist și patru turiști israelieni pe care îi transporta de la un hotel spre un club.


 Ionuț Rădulescu, taximetristul bătut de jandarmi împreună cu turiștii israelieni – a povestit în fața Parchetului Militar, cum a fost oprit de forțele de ordine fără niciun motiv și bătut.

Ei au fost scoși forțat din taxi și bătuți de jandarmi. Turiștii au prezentat pașapoartele pentru a arăta că sunt cetățeni israelieni, dar degeaba.

”Am plecat de la un hotel din București, mă duceam spre un club și ne-au oprit jandarmii și au început să ne bată la intersecția Ion Mihalache cu Banu Manta, fără niciun motiv. Nici nu am avut timp să reacționăm absolut deloc. Au precizat că sunt turiști și tot îi băteau. Nu aveau nicio legătură cu manifestațiile. Ne-au oprit și ne-au luat la bătaie fără absolut nicio explicație. Vă spun sincer, eu am fost taximetristul și turiștii au fost foarte mult bătuți în mașină, nu în afara mașinii cu pumnii, cu bastoanele, cu tomfele. Strigau foarte tare sunt turiști, eu strigam că sunt taximetrist. Nu am făcut nimic și tot ne băteau”, a povestit Ionuț Rădulescu

”Ne-au tras afară, jos din mașină, ne-au încătușat, ne-au bătut și încătușați și după aceea cred că și-au dat seama că au greșit și ne-au lăsat în pace și după 3-4-5 minute au plecat. Ne-au controlat în mașină, nu au găsit absolut nimic. Mi-au cerut buletinul, au făcut poza la buletin. Un turist a fost bătut cu mine, doi dintre bărbați au fugit și în dreapta mea a fost o doamnă turist. Ei țipau că sunt turiști și tot dădeau. Eu am oprit mașina pentru că nu mai aveam pe unde să trec în fața lor și, la un moment dat, toți 30-50 jandarmi, câți erau, fugeau spre mine. Ne-au dat drumul, ne-au descătușat și am plecat. Am plecat cu taxiul de unde s-a întâmplat incidentul la un hotel din București și acolo am solicitat poliția și salvarea și am fost transportat la Spitalul Municipal. Voi cere daune Jandarmeriei. Am avocat, am o fractură. 42 de zile trebuie să stau cu mâna în gips, timp în care nu pot să fac nimic, sunt stângaci. Am 30 de ani”, a mai spus Rădulescu.

Turiștii israelieni vor să dea în judecată autoritățile române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel