Taximetrist român, în spital după ce a fost tâlhărit şi bătut de doi tineri

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un taximetrist a fost rănit în ultima unei altercaţii cu două persoane, pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei, bărbatul fiind transportat la spital, unde a rămas internat.

"Din primele date a rezultat că în cursul dimineţii (pe 1 august - n.r.), persoana vătămată ar fi solicitat sprijinul unui coleg să găsească mai multe persoane care i-ar fi sustras o sumă de bani. La un moment dat, victima i-a indicat colegului că a observat persoanele căutate, a coborât din maşină, moment în care s-a declanşat conflictul în care bărbatul a fost lovit", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, luni.

În urma cercetărilor efectuate de Secţia 10 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au fost identificate persoanele implicate, doi bărbaţi de 19 şi 25 de ani.

"La acest moment sunt audiaţi la sediul secţiei de poliţie. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală", arată sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel