Tatăl Ducesei de Sussex, Meghan Markle, a suferit un accident vascular cerebral major, dezvăluie un jurnalist britanic

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Tatăl Ducesei de Sussex, Meghan Markle, a suferit un accident vascular cerebral major, dezvăluie un jurnalist britanic / Foto: Captură video youtube
Tatăl Ducesei de Sussex, Meghan Markle, a suferit un accident vascular cerebral major, dezvăluie un jurnalist britanic / Foto: Captură video youtube

Tatăl lui Meghan, Thomas Markle, a suferit un accident vascular cerebral major și primește tratament de urgență într-un spital american, dezvăluie jurnalistul britanic Dan Wootton. 

Cu câteva zile înainte de a zbura pentru prima dată la Londra cu ocazia Jubileului de Platină al reginei, tatăl ducesei de Sussex, Thomas Markle, a suferit un atac cerebral major, în urma căruia și-a pierdut vorbirea, transmite Daily Mail.

În prezent, el primește tratament medical de urgență într-un spital american.

 

Dan Wootton: „Am fost de acord atât cu Thomas, cât și cu fiica sa, Samantha, să nu anunț vestea”

 

„Sunt devastat să anunț această veste, cu doar șapte zile înainte ca Thomas să mi se alăture la Londra pentru a sărbători cei 70 de ani de domnie ai reginei, în cadrul unei emisiuni speciale de televiziune, GB News, îndeplinindu-și astfel dorința sa de lungă durată de a vizita Castelul Windsor.

Dar, într-o întorsătură crudă a sorții, acum nu va putea face această călătorie, deoarece se recuperează în spital, la fel cum a ratat nunta fiicei sale cu ducele de Sussex după ce a suferit un atac de cord.”, transmite Dan Wootton.

„Am fost la curent cu accidentul vascular cerebral încă din această dimineață și am fost de acord atât cu Thomas, cât și cu fiica sa, Samantha, să nu anunț vestea, în timp ce el a fost supus unor teste suplimentare pentru a stabili gravitatea accidentului vascular cerebral.

Dar un site american de profil înalt a primit informații din interiorul spitalului, ceea ce înseamnă că știrea despre accidentul său vascular cerebral era pe cale să apară.”, a explicat jurnalistul.

 

Fiica sa, Samantha, a cerut intimitate presei

 

„Tatăl meu se recuperează în spital. Cerem intimitate pentru familie, pentru sănătatea și bunăstarea sa. El are nevoie de liniște și odihnă. Dumnezeu să-l ajute. Ne rugăm. Are nevoie doar de odihnă. Este absurd cât de mult a fost torturat și prin câte a trebuit să treacă datorită nepăsării surorii mele în ultimii ani. Este de neiertat.”, a declarat Samantha Markle.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel