Tatăl Cătălinei Ponor, reținut după ce a agresat doi polițiști. Fostul rugbist Florin Bărbăscu, plasat sub control judiciar

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Fostul rugbist Florin Bărbăscu, tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, multipla campioană olimpică la gimnastică, a fost reținut pentru 24 de ore după un incident în care a fost implicat în cursul zilei de 6 martie, când a lovit cu pumnul doi polițiști locali care au vrut să îl legitimeze când voia să intre în sala de fittnes Cătălina Ponor Body Fit din Constanța, pe care o administrează.

Anchetatorii au stabilit că în data de 6 martie, în jurul orei 9.00, B. F. a lovit cu pumnul doi polițiști locali care încercau să-l imobilizeze, după ce în prealabil a refuzat sa se legitimeze, în timp ce încerca să între în incinta sălii de fitness aflata pe strada Gheorghe Dima nr. 2. Polițiștii au fost transportați la spital, ambii necesitând 3 – 4 zile de îngrijiri medicale.

A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ultraj. După audierea martorilor și urmărirea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zona incidentului, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au luat decizia de a-l reține pe agresor. Ulterior, s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Potrivit unor surse neoficiale, un echipaj al Poliției Locale Constanța a observat un autoturism care a intrat pe INTERZIS pe strada Gheorghe Dima și s-au dus după el. Agenții au coborât și i-au cerut șoferului care se îndrepta spre sala de fitness din apropiere să se legitimeze, dar acesta i-a ignorat. La insistențele unuia dintre polițiști, bărbatul în cauză s-a întors și l-a lovit, potrivit Focus Press.

Ulterior, agresorul a fost încătușat și transportat la Secția 4 Poliție a municipiului Constanța.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel