Tartă cu mandarine delicioasă. Nu vei mai dori alt desert! FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Tartă cu mandarine delicioasă. Nu vei mai dori alt desert! FOTO: captură video YouTube @RecetasGratis.net
Tartă cu mandarine delicioasă. Nu vei mai dori alt desert! FOTO: captură video YouTube @RecetasGratis.net

Mandarina este o sursă puternică de carotenoizi, care sunt antioxidanți, adică previn îmbătrânirea celulară. Prin urmare, dacă îți este greu să consumi fructe, această prăjitură va fi o opțiune bună pentru a începe să le incluzi în alimentație. Fie că ești diabetic sau cauți să slăbești sau îți îmbunătățești felul în care mănânci, vei vedea că această prăjitură poate fi o opțiune bună pentru tine. Trebuie doar să folosești niște unt în bază, pe care îl poți înlocui și cu ulei, iar zahărul îl poți înlocui cu îndulcitori.

Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu o tartă delicioasă cu o bază crocantă și o umplutură moale cu aromă de mandarine, nu rata cum să faci o tartă ușoară cu mandarine. 

Plăcintele „Bombe” întrec orice așteptare. Trebuie să-ți notezi rețeta aceasta simplă, gata în doi timpi și trei mișcări! - FOTO

 

Ingrediente pentru a face tartă cu mandarine

 

Pentru bază:

- 30 de grame de cacao dulce

- 200 de grame de făină 000

- 1 ou

- 40 de grame de zahăr

- 70 de grame de unt

- coaja de la o mandarină

- 1 praf de sare

- 1 linguriță de praf de copt.

Pentru umplutură:

- 500 de mililitri de lapte + suc de mandarine

- 60 de grame de făină

- 1 ou

- 90 de grame de zahăr

- 3 mandarine.

Tartă cu lămâie la pahar. Cum faci un mega desert din cinci ingrediente și-o lămâie

 

Cum se prepară tarta cu mandarine

 

Pentru a începe cu rețeta de tartă cu mandarine, amestecați mai întâi ingredientele uscate într-un castron mare. Dacă nu doriți să folosiți cacao, o puteți înlocui cu aceeași cantitate de făină. Rețineți că cacao și citricele sunt o combinație infailibilă.

Sfat: puteți înlocui cacao dulce cu cacao amară pentru o aromă mai intensă. De asemenea, puteți evita utilizarea zahărului, înlocuindu-l cu un îndulcitor potrivit pentru gătit.

Faceți o gaură în centru pentru a adăuga untul tăiat cuburi, oul, esența de vanilie și coaja uneia dintre mandarine. Integrați ingredientele fără a frământa prea mult pentru a forma o chiflă netedă.

Întindeți aluatul cu ajutorul foliei de plastic sau a separatoarelor astfel încât să nu se lipească de blat.

Aranjați aluatul într-o tavă de tartă unsă în prealabil, potrivită pentru cuptor. Curățați marginile și înțepați câteva cu o furculiță. Gătiți la cuptor la 200 ° C pentru aproximativ 25-30 de minute.

2. Tartă cu m... (tarta-cu-mandarine-delicioasa--nu-vei-mai-dori-alt-desert-1-1.jpg)

În timp ce se gătește baza prăjiturii cu mandarine, pregătiți umplutura. Pentru a face acest lucru, spălați și curățați mandarinele și îndepărtați pielea și semințele. Procesați-le și rezervați cojile.

Cu ajutorul unei strecurătoare, separă pulpa de suc. Luați în considerare cantitatea de suc de scăzut din cantitatea de lapte pe care o veți folosi în continuare. Prin urmare, dacă ai 150 de mililitri de lapte, ar trebui să folosești 350 de mililitri de lapte. Rezervă-le.

Scoateți partea albă a cojilor pe care le-ați pus deoparte anterior.

Rețetă sănătoasă de plăcintă cu lămâie. Este o prăjitură demențială și pufoasă, gata în doar câțiva pași

Într-o oală se încinge laptele cu cojile de mandarină.

Sfat: daca ai intoleranță la lactoza, poți înlocui laptele cu lapte vegetal.

În timp ce laptele se încălzește, amestecați făina cu zahărul și oul până se omogenizează.

Sfat: poți înlocui zahărul cu un îndulcitor potrivit pentru gătit, mai ales dacă ai diabet sau cauți să slăbești.

Când laptele este fierbinte, se toarnă în recipientul cu făina, zahărul și oul.

Truc: dacă folosești un recipient de sticlă, sprijină-l pe o scândură sau un șervețel. În caz contrar, șocul de temperatură îl poate face să se spargă.

Când preparatul tău este bine integrat și fără cocoloașe adaugă sucul de mandarine pe care l-ai separat anterior.

Puneți preparatul la foc mediu, amestecând pentru a nu se lipi de fund sau a forma cocoloașe.

Când va fi gata, vei vedea că crema se îngroașă.

3. -imagine fara descriere- (tarta-cu-mandarine-delicioasa--nu-vei-mai-dori-alt-desert-1-2.jpg)

Truc: prajitura cu mandarine cu ulei este și ea delicioasă, pentru asta trebuie doar să adaugi un strop de ulei în acest pas.

Luați crema de pe foc și adăugați pulpa pe care ați pus-o deoparte anterior. Acest lucru va oferi fibre și aromă preparatului dumneavoastră, prin urmare, este ideal pentru cei care au diabet.

Prăjitură senzațională din șase mere și un iaurt. Fără unt și cu un pumn de făină. Doar 95 de calorii pe felie

Umpleți tarta cu mandarine, asigurându-vă că este distribuită uniform în formă.

Acoperiți tarta cu mandarine cu folie de plastic în contact cu crema pentru a preveni formarea unui strat gros și duceți-o la frigider pentru aproximativ 2 ore să se răcească.

4. -imagine fara descriere- (tarta-cu-mandarine-delicioasa--nu-vei-mai-dori-alt-desert-1-3.jpg)

Serviți o felie de tartă rece cu mandarine. Poftă bună!

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt          
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g          
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G          

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel