TAROM introduce zboruri noi din București - Londra și retur

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Compania TAROM introduce în 28 noiembrie și 4 decembrie zboruri din București spre Londra și retur, potrivit unui anunț postat pe pagina sa de Facebook.

Zborurile sunt programate pentru zilele de 28 noiembrie și 4 decembrie.

În preţul biletului este inclus transportul gratuit al bagajului de cală, în limita maximă a 23 kg/bagaj + 10 kg bagaj de mână, dar și check-in gratuit în aeroport și online.

Pasagerii care călătoresc în Marea Britanie au obligaţia de a completa un formular: https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before... Fără acesta, nu este permisă intrarea pe teritoriul Marii Britanii.

 

Persoanele au obligația de a indica adresa la care se vor autoizola

 

De asemenea, înainte de a călători, persoanele au obligația de a indica adresa la care se vor autoizola și traseul de la frontieră la adresa respectivă, prin completarea unui formular online disponibil la www.gov.uk/uk-border-control.

Persoanele aflate în Marea Britanie sunt rugate să descarce gratuit aplicația NHS COVID-19 pentru identificarea celor care au intrat în contact cu persoane infectate: Anglia și Țara Galilor https://covid19.nhs.uk/ , Scoția https://www.nhsinform.scot/.../nhs-24-coronavirus-covid..., Irlanda de Nord https://www.publichealth.hscni.net/.../stopcovid-ni..., Insula Jersey https://covidalert.gov.je/Pages/default.aspx

Compania anunță că pasagerii trebuie să poarte masca de protecție pe toată durata zborului și în aeroporturi, iar pasagerii care călătoresc în Marea Britanie au obligația de a se autoizola timp de 14 zile dacă sosesc din România, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel