Tăriceanu și-a depus candidatura. Vrea să fie primar 25 de ani și anunță că face "Marele București"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, și-a depus, marți, candidatura la Primăria Generală a Capitalei. Este nevoie de un proiect de mare amploare pentru următorii 25-30 de ani: "Nu trebuie să redevină Micul Paris, ci Marele București”, a spus acesta. 

"Îmi doresc foarte mult să pot fi în măsură, pe baza votului bucureștenilor, să punem în aplicare un proiect de anvergură pentru București, care să vizeze două componente: pe de o parte modernizarea Bucureștiului actual, iar a doua componentă dezvoltarea orașului, care va trebui să includă localitățile din jurul Bucureștiului. De aceea e nevoie de un proiect de amploare, care să aibă coeziunea necesară să asigure dezvoltarea orașului pe următorii 25-30 de ani”, spune Călin Popescu Tăriceanu.

El a menționat că a discutat cu arhitecți-urbaiști în legătură cu planul de urbanism general, care încă nu a fost aprobat, deși a discuțiile au început în 2013.

„Îmi doresc ca Bucureștiul să devină o mare metropolă. Bucureștiul trebuie să-și găsească calea lui. Nu trebuie să redevină Micul Paris, ci Marele București”, conchide Tăriceanu, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel