Tăriceanu, despre avertismentul lui Timmermans: „Prin gesturi de genul acesta, speră să îi crească cota”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a declarat astăzi, referitor la scrisoarea prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans în care avertizează autoritățile române cu un mecanism mai dur decât MCV că oficialul european e în campanie și încearcă să își crească cota la alegeri.

„Timmermans este în campanie electorală. În Olanda, partidul lui este la o cotă foarte scăzută. El încearcă în felul ăsta să își creeze o poziție mai proeminentă pentru viitoarea componentă a Comisiei, pentru că partidul nu îl va ajuta foarte mult. Prin gesturi de genul acesta speră să îi crească cota. 

Eu am avut o discuție cu Timmermans și i-am atras atenția asupra acestor lucruri și mi-a spus: activitatea SRI nu intră în sfera de activitate a CE. Da, sunt de acord, problema este că activitatea SRI în baza protocoalelor cu procuratura intervine în actul de justiție care este în responsabilitatea MCV, care se află în subordinea lui Timmermans", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, într-o conferință de presă susținută luni la Călărași.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel