Tăriceanu, precizări despre prioritățile Președinției României la Consiliul UE

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă va prezenta miercuri, la ora 14.00, în plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului, priorităţile Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, a anunţat astăzi preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, după şedinţa Birourilor permanente reunite.

„Am stabilit ca mâine, la ora 14.00, să fie invitată doamna prim-ministru pentru a prezenta priorităţile Preşedinţiei române la Consiliul UE”, a precizat Tăriceanu, potrivit Agerpres.

El a adăugat că proiectul de declaraţie comună a celor două Camere parlamentare privind exerciţiul pe care legislativele îl fac în vederea Preşedinţiei rotative a Consiliului UE a fost primit cu întârziere.

„Astăzi am primit cu destul de mare întârziere un proiect de declaraţie comună a celor două Camere referitoare la exerciţiul pe care şi Parlamentele îl fac în vederea Preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene. Având în vedere că a fost distribuit destul de târziu, am cerut Birourilor permanente să accepte să fie dat tuturor colegilor din Birourile permanente şi liderilor de grup care să poată să facă observaţii pe acest text şi până mâine să îi dăm forma finală, în aşa fel încât cu ocazia şedinţei de mâine să putem adopta textul declaraţiei comune”, a subliniat Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel