Tânără româncă, ucisă de Crăciun, de partener. Victima, găsită într-o baltă de sânge

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O crimă înfiorătoare a cutremurat o localitate din România, chiar a doua zi de Crăciun.  O tânără de 21 de ani, din comuna Borcea din Călăraşi, şi-a găsit sfârşitul într-un mod cumplit.

Tânăra de 21 de ani îl cunoscuse pe partenerul său în urmă cu circa două săptămâni şi l-a invitat la ea acasă de Crăciun. În a doua zi de Crăciun, cei doi au petrecut împreună, în casa victimei.

În timpul petrecerii, povestesc părinţii fetei, în camera tinerilor a izbucnit un conflict pe fondul consumului de alcool. Cei doi s-au certat, martorii spun că au auzit ţipete, însă nimeni nu s-a gândit la un sfârşit tragic. Nu după mult timp, fata de 21 de ani a fost găsită moartă, într-o baltă de sânge şi înjunghiată în gât.

"În fapt, în seara zilei de 26 decembrie, în jurul orei 20:30, acesta ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit concubinei sale, în vârstă de 21 de ani, la domiciliul acesteia din comuna Borcea, județul Călărași, provocându-i decesul", se arată în comunicatul Poliţiei. Agresorul a fugit din casa victimei, însă în mai puțin de 24 de ore, bărbatul a fost găsit de poliţie într-o casă abandonată, în extravilanul comunei Perișoru, județul Călărași. El este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și violență în familie, informează un comunicat al Poliţiei, remis presei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel